Reklama

Reklama

Dějiny nadávání

(seriál)
  • USA History of Swear Words
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Nicolas Cage uvádí pěkně sprostý seriál o historii a dopadech některých z nejznámějších anglických vulgarismů. (Netflix)

Recenze uživatele PanCitron k tomuto seriálu (1)

Dějiny nadávání (2021) 

Ne, že by to už od pohledu aspirovalo na dokumentární počin roku, ale že to bude v jádru tak nezajímavé, jsem fakt nečekal. Vsuvky odborníků byly sice fajn, ale bylo jich málo. Cage vcelku zábavně přehrával a poměrně dobře fungoval jako takový ten vtipálek mezi informacemi. Bohužel si ale někdo usmyslel, že k zábavě je potřeba i přidat plejádu komiků, u nichž jsem byl občas dost překvapený, jak se dokáží humorem vlastně uživit. Slyšel jsem od nich ledaco, jen ne dobrý vtip. Chápu, že to museli nějak nahustit, aby se dostali na těch dvacet minut stopáže, ale tohle snad jen víc poukázalo na celkovou plytkost předvedeného obsahu. ()

Související novinky

Nicolas Cage opouští roli Joa Exotica

Nicolas Cage opouští roli Joa Exotica

14.07.2021

Když na jaře loňského roku vypustil Netflix do světa dokumentární minisérii Pán tygrů o excentrických chovatelích kočkovitých šelem, zaznamenal s ní obří úspěch díky dramaticky bohaté „true crime“… (více)

Nicolas Cage nás provede dějinami vulgarismů

Nicolas Cage nás provede dějinami vulgarismů

09.12.2020

Pro skalní fanoušky mnohostranného herce přišly Vánoce o pár dnů dřív, Nicolas Cage se totiž stane průvodcem šestidílného dokumentárního seriálu na Netflixu s názvem Dějiny nadávání. Sám titul mluví… (více)

Reklama

Reklama