Reklama

Reklama

Dějiny nadávání

(seriál)
  • USA History of Swear Words
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Nicolas Cage uvádí pěkně sprostý seriál o historii a dopadech některých z nejznámějších anglických vulgarismů. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (52)

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Ne, že by to už od pohledu aspirovalo na dokumentární počin roku, ale že to bude v jádru tak nezajímavé, jsem fakt nečekal. Vsuvky odborníků byly sice fajn, ale bylo jich málo. Cage vcelku zábavně přehrával a poměrně dobře fungoval jako takový ten vtipálek mezi informacemi. Bohužel si ale někdo usmyslel, že k zábavě je potřeba i přidat plejádu komiků, u nichž jsem byl občas dost překvapený, jak se dokáží humorem vlastně uživit. Slyšel jsem od nich ledaco, jen ne dobrý vtip. Chápu, že to museli nějak nahustit, aby se dostali na těch dvacet minut stopáže, ale tohle snad jen víc poukázalo na celkovou plytkost předvedeného obsahu. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Strašná kokotina. Informačně dobrý, člověk se i něco dozví, ale ten doprovodnej rádoby vtipnej casting, grafika a humor to sráží hodně dolů. Cage tomu taky moc nepomáhá, když je tam všehovšudy tři minuty. Netflix prostě neumí dělat svoje dokumentární seriály z vlastní produkce. První díl za 2* a.k.a 20% a na další mrdám. Takhle se nadává. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jelikož nadávám bohužel dost často, ale rád v anglických výrazech, tak jsem se na tuhle netradiční dokumentární sérku vyloženě těšil. Úplně největší radost jsem měl z angažmá Nicka Cage, jehož tvorbu v posledních letech vyloženě proklínám, tady je ale nejen sympaťák a příjemně se poslouchá, ale hlavně vypadá líp než i ve většině postarších, ještě kvalitních filmech. [viděno na Netflixu] ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Běžný člověk asi úplně nepotřebuje vědět, odkud historicky pochází slovo f*ck. Nicméně to uvádí Nicolas Cage, celkem se tu vyřádil hned v prvním díle a celá problematika je uváděna zábavnou formou a v rámci 20 minut, takže vlastně jako 2h film. Jedním dechem ale musím dodat, že kdyby mě k tomu nepřivedl právě můj velký oblíbenec Nick Cage, s klidem bych vynechal, i kdybych věděl, že je to takhle dobré, ale zkrátka to člověku moc navíc nedá...70% ()

Idego 

všechny recenze uživatele

Cage, resp. jeho role linku je místama až trapná a kdyby tam místo něho bylo víc lingvistů, bylo by to lepší. Mimo těch pár hluchých momentů s ním je to vtipná a zároveň příjemně informativní binge-watch jednohubka na večer. Od všeho je tu trošku. Etymologie, sémiotické nuance i kulturní kontext a k tomu pěkná bluesová písnička z třicátých let. Fuck yeah! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Nicolas Cage opouští roli Joa Exotica

Nicolas Cage opouští roli Joa Exotica

14.07.2021

Když na jaře loňského roku vypustil Netflix do světa dokumentární minisérii Pán tygrů o excentrických chovatelích kočkovitých šelem, zaznamenal s ní obří úspěch díky dramaticky bohaté „true crime“… (více)

Nicolas Cage nás provede dějinami vulgarismů

Nicolas Cage nás provede dějinami vulgarismů

09.12.2020

Pro skalní fanoušky mnohostranného herce přišly Vánoce o pár dnů dřív, Nicolas Cage se totiž stane průvodcem šestidílného dokumentárního seriálu na Netflixu s názvem Dějiny nadávání. Sám titul mluví… (více)

Reklama

Reklama