Reklama

Reklama

Equalizer

(seriál)
  • USA The Equalizer
Trailer
USA, (2021–2024), 40 h 15 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Queen Latifah, Chris Noth, Laya DeLeon Hayes, Adam Goldberg, Lorraine Toussaint, Liza Lapira, Tory Kittles, Michael Rady, Erica Camarano, Cormac Bluestone (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(56)

Obsahy(1)

Veleúspěšný americký seriál z roku 2021 s Queen Latifah navazuje na stejnojmenný seriál z 80. let a filmovou sérii s Denzelem Washingtonem. Bývalá agentka CIA (Queen Latifah) si po odchodu do výslužby musí poradit v běžném životě, začít vychovávat dospívající dceru a hlavně najít nový smysl svého života. Ten brzy objeví v pomoci lidem, kteří se jí jinde nedovolají a stane se z ní místní samozvaná mstitelka. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Hopeman k tomuto seriálu (2)

Svědkyně (2021) (S01E01) odpad!

Připadá mi jako když babi Latifa zkouší napodobit Denzela, ale pokud to tak je... tak je to vylízlí jak skořicová výzva. Dalo by se to použít jako kulisa... pokud vám hraje televize někde v rohu a vy zrovna lepíte model plachetnice, ale pak se nastaví zrcadlo a jednoznačně musíte říct, že ta ženská je snad pod drogama....samozřejmě nelze si nevšimnout, že babi mění účesy snad i během akčních scén...a dalo by se tomu vytýkat spousta věcí (v popisku seriálu například chybí /Rodinný), ale třeba tomu křivdím a stane se z toho akční nářez alá Punisher.....nééé kecám to by musela hlavní roli hrát třeby HBerry...QL asi nechce patřit do klubu odloženejch dam a když může akčňáky točit Tomík Cruisů v pokročilém věku ...tak proč by ne Ona...jenže Tomík je Tomík a ty seš Latifa....nicméně do odpadu to ještě nedám, protože se možná příště zase zasměju :) ... (korekce po 2 díle=trash) ()

Sláva (2021) (S01E02) odpad!

Tak jo podíval jsem se ještě na tuhle epizodu abych byl objektivní...a jo po dlouhém nezaujatém zvážení...musím konstatovat že se jedná o regulérní Blbost....samozřejmě být mi 8-9 let a srovnávat to třeba s Čáryfukem tak bych .......néééééé to by vyhrál Čáryfuk na plný bambule i s Tačůdem!!! ()

Reklama

Reklama