Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičková agentka Robyn McCallová odejde z CIA, aby hledala novou životní náplň. Náhodou při tom narazí na mladou ženu, která se stala svědkyní vraždy právníka, ale kvůli zmanipulovanému videozáznamu z ní byla sama obviněna. Robyn se proto rozhodne pomáhat právě lidem, kteří jsou v zoufalé situaci a nemají se na koho obrátit… (TV Prima)

(více)

Recenze (11)

Solverino odpad!

všechny recenze uživatele

Tlustá černá samice s velký zadkem a faldama trousí rádoby hustý hlášky a je trapná jak křečová žíla. Kde byl Denzel nádhernej a exceloval, je tenhle rasistickej černej serál úplně trapně odpornej! Bába vypadá jako Jirka Paroubek co dostal zdarma permici do solárka a celou ji najednou vyčerpal a teď s kovydem mu zavřeli holiče! To je jízda! (do pekel) naprosto nekoukatelná černá taškařice, kde hrajou (skoro) jenom černoši! Hnusný rasistický škvár! ()

Quido 

všechny recenze uživatele

No proti všem aktuálně vyráběným seriálům, to konečně po dlouhé době vypadá na seriál, kdy je příběh vždy uzavřen v daném dílu. Je to něco co ten seriál odlehčuje, už mám popravdě plný zuby seriálových děl, kde hlavním hrdinům trvá několik dílů než ze sebe dokážou něco vymáčknout. Klenot to nebude, ale myslím že na Nově a Primě to budou milovat :) ()

Reklama

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

Tlustá selka s nadváhou, která má náběh na cukrovku a běhá jako nosorožec je super schopná a super drsná agentka, co nakope prdel každýmu chlapovi. Idálně býlýmu heterákovi. Teda alespoň tak nějak to vidí naši woke snaživí tvůrci v Hollywoodu, který z chladnokrevnýho elegantního agenta z původního seriálu, udělali černou tlustou nánu, která je v akčních scénách ještě míň uvěřitelná než Woody Allen nebo Jirka Krytinář. To, co v předělávce s Washingtonem fungovalo, tady naprosto selhává. Jedinej, kdo mi nepil krev, byl Chris Noth v překvapivě cool sestřihu. Nerad hodnotím seriály po prvním dílu a rád se budu plést, ale tohle dle mého nikam nepovede. Kdyby byla v hlavní roli třeba Gina Carano, který by se to dalo věřit, díval bych se na to jinak, ale tahle udejchaná černá paní akční hrdinka nikdy nebude. Ale jako sitcom ideální. ()

Hopeman odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Připadá mi jako když babi Latifa zkouší napodobit Denzela, ale pokud to tak je... tak je to vylízlí jak skořicová výzva. Dalo by se to použít jako kulisa... pokud vám hraje televize někde v rohu a vy zrovna lepíte model plachetnice, ale pak se nastaví zrcadlo a jednoznačně musíte říct, že ta ženská je snad pod drogama....samozřejmě nelze si nevšimnout, že babi mění účesy snad i během akčních scén...a dalo by se tomu vytýkat spousta věcí (v popisku seriálu například chybí /Rodinný), ale třeba tomu křivdím a stane se z toho akční nářez alá Punisher.....nééé kecám to by musela hlavní roli hrát třeby HBerry...QL asi nechce patřit do klubu odloženejch dam a když může akčňáky točit Tomík Cruisů v pokročilém věku ...tak proč by ne Ona...jenže Tomík je Tomík a ty seš Latifa....nicméně do odpadu to ještě nedám, protože se možná příště zase zasměju :) ... (korekce po 2 díle=trash) ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Veľmi staromódna lacná premisa - hl. postava je ta naj vo všetkom a vždy o krok napred a vždy s kamošom za rohom atď. Možno by som to aj skúsla, napríklad také seriálové Taken ma aj bavilo, ale to by museli byť všetky postavy oveľa sympatickejšie (a to fakt že úplne všetky) a akcia nejakým spôsobom záživná. Prudký strih s divnou hudbou bojovú scénu sám neurobí, a to odchytenie transportu väzňa po ceste mestom... mohli rovno dať obrazovku s textom "15 minutes later, after the extraction". Nie je to odpad, dopozerať som to dopozerala bez väčšej újmy, ale je to... proste veľmi televízne v zlom zmysle slova. ()

Galerie (71)

Reklama

Reklama