Reklama

Reklama

Zločiny, které nás změnily

(seriál)
  • USA The Crimes that Changed Us
USA, 2020, 8x43 min

Scénář:

Sebastian Smith

Hrají:

Richard Jewell (a.z.), David Joo (a.z.)

Obsahy(1)

1. Bratři Menendezové: Když jsou hollywoodský manažer a jeho manželka brutálně zabiti, podezření padne na jejich dva syny. Bratři, obvinění z vražd, odhalují znepokojivá rodinná tajemství. 
2. Andrea Yates: Fascinace extrémními náboženskými myšlenkami a skrytá poporodní psychóza vedly jednu maminku k přesvědčení, že jí satan posílá zprávy, a ona utopí všech pět svých dětí.
3. Bomby na olympiádě v Atlantě: Na olympiádě v roce 1996 objevil člen ochranky trubkové bomby a oblast vyčistil. FBI ho vyšetřuje, i když je brán za hrdinu, a skutečný zločinec pokračuje v teroristické činnosti.
4. Předškolní soud s McMartinem: Když jsou rodiče kalifornských dětí ze školky informováni, že jejich děti mohou být oběťmi sexuálního násilí, rozpoutá to lavinu paniky a katastrofických událostí.
5. Selena: V roce 1995 je zavražděna v texaském motelu stále slavnější zpěvačka. Fanoušci se dožadují spravedlnosti, když policejní vyjednavači domlouvají podmínky s překvapivým vrahem.
5. Soud s chůvou: Osmnáctiletá au pair z Británie je obviněna z vraždy osmiměsíčního Matthewa Eappena, kterým nepřiměřeně třásla. Její soudní proces rozpoutá v médiích USA i Británie velkou bouři.
6. Patty Hearst: V 70. letech jedna radikální skupina unesla Patty Hearst a vymyla jí mozek, aby se připojila k jejich organizaci. Společně pak spáchali řadu násilných zločinů - včetně vraždy.
7. Rodney King: V Los Angeles v roce 1992 vyvolá brutální policejní zásah proti Rodneymu Kingovi pobouření a když jsou policisté propuštěni, rozpoutá se vztek. Toto je podrobný popis událostí (TV ID Xtra)

(více)

Reklama

Reklama