Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Honey Whitlock je hvězda každým coulem, i po čtyřicítce je stále krásná, bohatá a nemá o nabídky nouzi. Přijíždí do Baltimore a netuší, že ji zde čeká ta nejbláznivější šance. Unesou ji totiž nezávislí filmaři a šílený režisér Ceal ji chce obsadit do svého nového undergroundového snímku. (oficiální text distributora)

Recenze (11)

Visáč 

všechny recenze uživatele

Waters si robí prdel z Hollywoodu, z indie scény, zo seba samého. A opäť je okúzľujúco nechutný, úchylný a hlavne mega-vtipný. "Do you know why I became a pornostar? When I was ten years old, my entire family fucked me under the christamas tree. Jingle balls, jingle balls - my stupid brother started singing." ()

Radko 

všechny recenze uživatele

In: Pier Paolo Pasolini, Rainer Werner Fassbinder, William Castle, Sam Fuller, Kenneth Anger, Herschell Gordon Lewis, Andy Warhol, David Lynch, Otto Preminger, Pedro Almodóvar, Spike Lee, Sam Peckinpah, . Out: Robert Zemeckis, David Lean, Tom Shadyac. Zaujímavý komentár: Wallas. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No jako pěkné to je a je tam víc než pár vychytaných scének :D ale celkově jsem nepochopil proč Waters tak moc vybočil ze svého underground-úchyl stylu, aby natočil takový skoroHollywoodsky vypadající film, který je v zásadě právě o totálním undergroundu válčícím s nesmyslným a nenasytným hollywoodem? .....Tak trochu tuším, že on by mi na to se svým cynickým úsměškem a krutým nadhledem řekl něco jako: Je to film, zábava a byznys... .Chápu, ale i tak bych zrovna od něho čekal něco rafinovanějšího :) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Šílenost. Nápad nebyl úplně špatný. Nicméně, film mě vůbec neuchvátil. Tak že o něm nemůžu mluvit v superlativech. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ak ste videl jeden film Johna Watersa, videli ste vsetky. Ja som videl Pink Flamingos a este jeden. Toto je len dalsia strata casu, a nic sa tam nedeje : 5 % ()

boogieman 

všechny recenze uživatele

Nenávisť voči hollywoodu, anarchia a totálny filmársky underground prezentovaný všetkými klišé hollywoodu zaobalenými v stereotypnej a primitívnej naratívnej štruktúre ala Hollywood. Ten film v podstate je to, čo sám kritizuje a to je na ňom geniálne. A dobré vtipy ktoré pobavia nejedného cinefila, fantastická mizanscéna a na posratie sexy Mellanie Griffith. Yeaaaah!!! ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

"Your Hollywood system stole our sex and co-opted our violence, so there's nothing left for our kinds of movies!" Vystrčený prostředníček mainstreamové produkci, který obsahuje překvapivý počet citovatelných a pravdivých výroků. Škoda, že to až taková anarchie, že se to dost rychle přejí. ()

Reklama

Reklama