Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý D'Artanyan je plný arogantních plánu, jak pokořit Paříž. Jeho obratnost a zručnost, chuť k životu a ušlechtilost k němu přitahuje nejen přátele, ale i nepřátele, kteří by chtěli vidět tohoto statečného a oddaného člověka na své straně. Věrni králi, tři mušketýři a D'Artanyan, žijí život, plný spiknutí, intrik, soubojů a hrdinských činu. Vždy zasahuji společně, а heslo "Jeden za všechny, všichni za jednoho!" je vede k vítězství. (Pickun)

(více)

Recenze (9)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Absolutně nejlepší zpracování geniální Dumasovy knihy. Alespoň z těch, co jsem viděl. A viděl jsem jich dost. Američtí tvůrci mušketýrských paskvilů by se na tom mohli vyučit - když už neumějí číst. Žádný pokus o přepracování mušketýrů do modernějšího pojetí neobstojí, neboť už sám Dumas vytvořil tu nejmodernější možnou předlohu, schopnou obstát kdykoliv. Jedinou spornou věcí na tomto filmu jsou muzikálové vsuvky. I tak: pět hvězdiček. Protože tady se někdo strefil do černého. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Film je zajímavý, ale příliš ruský, než abych si ho opravdu užil. 1) Mám mušketýry spojené s Francií (jak jinak, že) a výsostně ruský herecký projev protagonistů jakož i melodika 24 muzikálových písní mě v této souvislosti rušily. Chvílemi tak snímek působil nechtěně směšně._____ 2) Tvůrci zvolili skvělé lokace: Lvov, Oděsu, Sviržský zámek (u Lvova) a pevnost Chotin (Besarábie), vše na území dnešní Ukrajiny._____ 3) Film je celkem věrným přepisem knihy._____ 4) 29letý Michail Sergejevič Bojarskij (d´Artagnan) má pěkné tělo. V Sovětském svazu role i písničky Bojarského velmi proslavily. Mnoho až bizarních zajímavostí ze života herce přináší ruská wiki._____ 5) Doporučuji i další zajímavé info. ()

Wecfarien 

všechny recenze uživatele

Za mě super, v roli D'Artagnana mám sice raději M. Yorka, ale celkově vzato se mi tato verze Mušketýrů zdá nejvíce pohodová, příjemná, pocitově jako čtení knižní předlohy. A písničky... inu, svérázné, ale proč ne :) ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Už to tu bylo mnohými dobře popsáno. Ano, výborné zpracování Tří mušketýrů, ač trochu se slovanským vizorem. Písně neručili, naopak podtrhni to gaskoňské fanfaronství. A skvělé na tom je, že autoři dotáhli osudy hrdinů, opravdu do konce. Tj. vytvořili pokračování podle knih Tři mušketýři po 20 letech, Muž se železnou maskou a ještě po deseti letech. A všechny filmy jsou skvělé. ()

JancakV 

všechny recenze uživatele

Kdysi, opravdu kdysi dávno je dávali na ČST1 na Velikonoce. Nemohl jsem se od nich odtrhnout a tak mne odtrhli rodiče, jelikož měli nějakou důležitou cestu někam na návštěvu. Po letech se mi podařilo komplikovaně dohledat a s velmi chabou ruštinou skouknout. A nic to z té atmosféry tehdy neztratilo. Skvělé zpracování. ()

Reklama

Reklama