Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Těsně před Vánoci oznámí Ivaně (Tereza Kostková), která žije jen pro rodinu, její manžel Martin (Marián Miezga) věc, která jí zničí svátky, a o které ví jen jejich společná kamarádka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička. Ta se jako jediná z party nevdala a nemá děti. Žije sama, ale udržuje poměr se svým šéfem Filipem (Martin Hofmann). Další z party Ela (Andreea Vasile) je známá televizní moderátorka, která vede harmonický život s překladatelem knih Andrejem (Ondřej Sokol) a jejich desetiletými dvojčaty, no jej do doby než se nečekaně objeví její bývalá láska David (Ján Koleník). Partu uzavírá majitel restaurace Vláďa (Pavel Bartos), který se po rozvodě s Věrou (Soňa Norisová) podruhé oženil s mladší Broňou (Dominika Morávková). Po zkušenostech z minulého vztahu si nepřeje, aby jeho žena pracovala, tak Broňa dělá všechno pro to, aby se o jejích pracovních aktivitách nedozvěděl. Ela jí v tom pomáhá. Spleť tajemství, které mají mezi sebou nejen páry, ale i samotní přátelé, se začnou ještě víc zamotávat, když se na Adrianu obrátí manželka premiéra (Petra Vajdová) a chce svého muže (Jaroslav Plesl) opustit v čase předvolební kampaně… (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (144)

silentname 

všechny recenze uživatele

Marta Ferencová pre mňa ako režisérka nikdy nevynikala, no jej predošlé filmy, ktoré robila s Evitou aspoň trošku mali nejaký režijný a kvalitatívny štandard. "V Lete Ti Poviem Ako Sa Mám" je však schopné tento štandard ešte podliezť a tak tu máme komédiu, ktorá sa kvalitou radí skôr medzi snímky ako "Věčně Tvá Nevěrnáalebo "Chlap Na Střídačku". Niečo, čomu by som chcel dať moje najnižšie hodnotenie, no má to aspoň nejaké kvality. Vďaka tomu to nie je absolútna strata času ako bolo "Zoufalé Ženy Dělají Zoufalé Věci", no ak mám byť fér, ďaleko od toho tento film nemá. Mám taký pocit, že vo svete Evity Twardzik každý chce s druhým len chrápať, alebo byť neverný, alebo byť tak neskutočne sprostý a žijúci vo svojej bubline, že prehliadne úplne všetko čo sa deje. Nikto tu nič nechápe, film má veľmi málo scénok, ktoré pôsobia skutočne a úprimne (najlepší moment je podľa mňa scénka, kde Danu Rogoz sekne v krížoch, nevie sa ani len postaviť a Martin Hofmann jej musí pomôcť posadiť sa na záchod aby sa vyčúrala. Ostatné momentky sú divné, často trápne, nechápete na čo sa dívate a miestami sa dokonca aj v tom scenári celkom strácate. Okrem toho tu máme dve rumunské herečky, ktoré boli dosť okato predabované a neviem čo som si z toho filmu mal odniesť. Je to pre mňa absolútny výstrel, kde Evita si môže robiť čo chce, a svoje publikum si nájde. Je jedno jak zlé to bude. Popravde však poviem, že čiste len z fascinácie by som si asi radšej pozrel znovu Luciu Vondráčkovú v "The Perfect Kiss". Toto je totiž neskonalá nuda a trapas. S pár dobrými momentkami, ktoré by ste spočítali na prstoch jednej ruky. Hodnotenie: D- ()

Tangarinka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nedala ani na druhý pokus... Velkou záhadou je pro mě účast takových herců jako Tereza Kostková, Martin Hofmann, Ondřej Sokol a dalších v tomto bizarním díle. Od začátku je zde typický rukopis Marty Ferencové, ale co je moc, to je moc. Kdo vydržel do konce, zaslouží metál! Na tuto za vlasy přitaženou "komedii" se nedá dívat, natož to poslouchat - stupidní dialogy a tragické postsynchrony. Rozhodně nedoporučuji. ()

Reklama

motyka52 

všechny recenze uživatele

Ty vole, peklo. Lidé dělající věci, které by normální lidé absolutně nedělali, dostávají se do situací, do kterých by se nikdo nedostal, říkají věty, které by nikdo neříkal a ze kterých normálně houstne ušní maz. A to celé v příšerné zvukové kvalitě symbolizované totálně apokalyptickými postsynchrony. To celé by se klidně ještě dalo přežít, kdyby se člověk třeba mohl smát. Smůla, není čemu. Pousmál jsem se možná jednou a mám podezření že to bylo hlavně kvůli vědomí, že to už za chvíli skončí. Mimochodem konec je vývěsním štítem scénáristické i režijní nemohoucnosti. Kdyby na konci ty dva fakany sežral medvěd, bylo by to aspoň šokantní, případně je ten jejich fotr mohl unést a bylo by zaděláno na potenciálně mnohem zajímavější sequel. Ve kterém by snad už nefiguroval Pleslův premiér, což je s přehledem "nejvíce-za-vlasy-přitažená-postava-kterou-jsem-v-poslední-době-ve-filmech-viděl" aneb jak si my holky představujeme, že se chová předseda vlády, kterej je tak trochu svině. Já kurva vůbec nevím, proč tomu dávám jednu hvězdu, ale dejme tomu, že se mi fakt líbila ta chalupa, kam jezdili odpalovat petardy, což je mimochodem taky scéna, kterou by leckterý prvák ve filmové škole napsal a natočil líp. Je to celé zlo a jestli takhle má vypadat budoucnost federální kinematografie, pak nemusím čekat na léto, ale klidně už teď řeknu, že to stojí pěkně za hovno. ()

quokam 

všechny recenze uživatele

Naprosto otřesná Tereza Kostková. Ale neboť je to určitě skvělá herečka, chyba musí spočívat v režijném vedení, které Terezu přivedlo do vod naprostého nedůvěryhodného staršlivého přehrávání. Film nezachránili ani standartní výkony Martina H. nebo Ondřeje S. Netrefeny barvy hlasu postsynchroního dabingu. A kurna toho premiera aspon mohli nejak pojmenovat. Treba Standa Tele, nebo Ondřej Brzobohaty - teda to jmeno uz jsem nekde zaslechl. A tu "naši zem" jakbysmet.  Zajímavý však byl závěr příběhu s kupcem chaty vedle, aspon tedy +5 proc. 2.5/10. Upd 10012023: velice nerad udilim pani Terezce K cenu pozlaceneho hejta za nejhorsi zensky herecky vykon v hlavni komedialni roli, jaky jsem v roce 2023 videl. Necht se o nej podeli s pani reziserkou, ta cena fakticky jde za ni. ()

trigan odpad!

všechny recenze uživatele

Nebolo to vtipné, zaujímavé ani nič. Prázdny príbeh prázdnych ľudí, čo si nedokážu ujasniť, o čom je život. A medzitým zlý politici. A k tomu PLNO prvoplánového PP. P.S. Najviac ma pobavila presklená bratislavská nemocnica. To nebolo ani na pozeranie pri žehlení. Zaplatiť vstupné do kina, tak si nafackujem. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Premiéru filmu na televizní stanici TV Nova sledovalo přes 659 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)
  • Natáčelo se v Bratislavě a v obci Malé Borové (Slovensko). (SONY_)
  • Nakrúcanie sa nezaobišlo bez drobných zranení. Dana Rogoz v priebehu jedného dňa dvom hercom vrazila do zubov, ďalšiemu natrhla peru a ešte aj omylom vytrhla zárubňu na dverách. (krasomama)

Reklama

Reklama