Reklama

Reklama

Noví mušketýři

  • Sovětský svaz Pjos v sapogach (více)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Muzikál
Sovětský svaz, 1981, 20 min

Režie:

Jefim Gamburg

Předloha:

Alexandre Dumas st. (kniha)

Scénář:

Vladimir Valuckij

Hudba:

Kris Kelmi

Obsahy(1)

Pes v botách je neotřelou variací na Dumasovy Tři mušketýry, kdy naši známí hrdinové jsou psi a jejich odvěcí nepřátelé jsou proradné a lstivé kardinálovy kočky. (Jezinka.Jezinka)

Recenze (4)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Klasický příběh tří mušketýrů, kardinála, Mylady, darovaného náhrdelníku a záchrany královniny cti, tentokrát ve zvířecím podání (sabáky koralja i kóty karďinála, jak jinak) . Viděl jsem ho už hodně dávno, ale po opětovném připomenutí (1.část 2. část) docela lituju, že má pouhých 20 min. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Jak byl d'Artagnan v knize na začátku štěně, tak tady je také, ale sluší mu to. Kéž by se ty strašně drahé, výpravné a zuřivě se o originalitu snažící hrané filmy na tohle téma alespoň z dálky kvalitou, vtipem a provedením blížily ruským animákům. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Dumasovi tři mušketýři ve variantě animovaného sovětského filmíku se zvířecími psími hrdiny, Pro mne naprosto favoritní ikdyž jen dvacetiminutová kreslená záležitost, která měla kopírovat Disneyho a výsledkem bylo něco jako delší Večerníček. ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Tohle zpracování jsem jako dítě miloval. Psí mušketýři. I po létech to má své kouzlo. Co mušketýr - pes, to jiný charakter, pes s noblesou. Samozřejmě nemohu opomenout druhou stranu, stranu Milady a koček. Co dále vyzdvihnout, to jest výbornou hudební složku a jazzové písně. Jo a psi a trvalá - uši é tedy paruky 17.století a vůbec onen vizor mi dost připomínal rukopis vlka z Jen počkej. A už to tu někdo psal, škoda, že to mělo jen 20 min. ()

Reklama

Reklama