Reklama

Reklama

Lockdown

  • Velká Británie Locked Down (více)
všechny plakáty
Trailer

Linda (Anne Hathawayová) a Paxton (Chiwetel Ejiofor), kteří se právě rozešli, se ocitli v nepříjemné situaci. Povinná karanténa v době londýnské epidemie koronaviru je nutí i nadále žít pod jednou střechou. Linda, úspěšná marketingová ředitelka, je kvůli novým pracovním povinnostem rozčarovaná z korporátního světa, a kreativec Paxton, který má za sebou kriminální minulost, zůstává bez práce. Zatímco se oba spolubydlící snaží o poklidné soužití, díky poezii a hektolitrům vína v sobě znovu probudí dávno vyhaslou touhu po životě. Nechají se zlákat jedinečnou nabídkou podílet se na riskantní loupeži šperků. Uhrančivá romantická komedie Lockdown sleduje Lindu a Paxtona, kteří se rozhodli vsadit vše na lukrativní příležitost, jež jim může navždy změnit život. (HBO Europe)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Kompletní natáčení probíhalo během pandemie COVID-19 pouze v rozmezí 18 dnů v Londýně a okolí. (Kuzmik)
  • Popri záverečných titukoch beží ešte scéna ako Paxton (Chiwetel Ejiofor) pečie chlieb, čo viackrát počas filmu spomínal. (a_hofferson)

Související novinky

Discovery pokračuje v čistce

Discovery pokračuje v čistce

23.08.2022

Nové vedení společnosti Warner Bros. Discovery pod dohledem ředitele Davida Zaslava začalo šetřit, kde se dá, a jako první to odnesla tvorba streamovací služby HBO Max. Po zrušené Batgirl tak… (více)

Reklama

Reklama