Reklama

Reklama

Tajná invaze

(seriál)
  • USA Secret Invasion (více)
Trailer 4

VOD (1)

Epizody(6)

V novém seriálu, který se odehrává v současnosti filmového vesmíru studia Marvel, se agent Nick Fury dozvídá o skryté invazi na planetu Zemi, již provedla frakce Skrullů, což jsou mimozemšťané schopní měnit podobu. Fury má v nerovném boji i několik spojenců, mezi něž patří Everett Ross, Maria Hillová a Skrull Talos, který si na Zemi zařídil život. Společně závodí s časem, aby zabránili rozpoutání světové války a zachránili lidstvo. (Disney+)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (161)

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Tajná invaze je fajn seriál, v porovnání s MCU novinkami z poslední doby je to nadprůměrný počin a dobře se na něj kouká... zároveň tomu ale chybí něco, co by mě skutečně dostalo, abych o něm dokázala říct, že mě příběh něčím dostal a že bych si seriál někdy pustila znovu. Karty jsou rozehrány a předpokládám, že to je jen nachystané pole, pro pokračování ve filmech (kde bude zase xy zmatených diváků, kteří nebudou vědět, na co že to vlastně navazuje). Vizuálně tu bylo několik velmi povedených scén, ale na té jejich oblíbené "velkolepé akci" to za mě docela ztrácelo a ty hrátky s DNA našich známých hrdinů, za mě byly docela navíc. Na tom všem mě nakonec nejvíc zajímalo to, jak to dopadne mezi Furym a jeho ženou a taky bylo fajn, dozvědět se o něm zase něco nového. Plus úvodní znělka se mi dost líbí a k seriálu krásně pasuje. (70%) ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě hodně bavilo stres i tempo, napětí a ta přízemnost. Hodně věcí se vysvětlilo, ale postupem času seriál začal stále více spadat do snůšek průměru, ať už v rámci dialogů, logiky nebo scénáře obecně. Celý seriál sledujeme Furyho, o kterém zjistíme i to co nechceme, chová se nějak a je přesvědčený o něčem, co nakonec sám poruší. Finále je kapitola sama o sobě. Zklamání.... ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejdospělejší Marvel počin za poslední roky. Ano, po marvelovských "skovstech" jako She-Hulk, Thor 4 nebo Ant-Man a Wasp: Quantimania jsme se konečně dočkali něčeho, na co se dá koukat a nemusíte se u toho stydět, jak špatné to je. Herecké výkony překonaly mé očekávání, práce s kamerou parádní, scénář (i za pomoci Kylea Bradstreeta, který psal několik epizod seriálu Mr. Robot) byl také velice povedený a u několika scén se řešily celospolečenské problémy, což oceňuju. Je mi jasné že seriál schytá bídu kvůli tomu, že tam nebyli Avengers, tisíce výbuchů a milion akce, ale já se spokojím se tímto syrovějším pojetím alá Daredevil od Netflixu a budu doufat, že v podobném duch uvidíme ještě několik MCU projektů. Hlavně aby v tomto duchu vypadal i budoucí Daredevil: Born Again. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Logické lapsy a divná práce s postavami to všechno zabijí. K čemu je skvělá paralela s nespokojenými migranty, když vyzní do ztracena? K čemu je dokonalé načasování Ruského pohraničního konfliktu s válkou na Ukrajině a zasetí myšlenky Putin je Skrull, když se, kdykoliv to může být potenciálně zajímavé, všichni začnou chovat jako idioti a celé to shodí. Trikové finále je navíc úplně zbytečné. Pořád se na to dá koukat, ale strašně to zamrzí. Fury se navíc na Slovensku stal jednou z nejnenáviděnějších postav díky hlášce o bombardování. Výborně! ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

SPOILER Jestli mi Falcon a Winter Soldier přišel špatnej. Ať už ve smyslu nevyužití potenciálu nebo provedení. A dal jsem mu jen 2*. Tak tohle je ještě minimálně o třídu horší. Tajná invaze nemá krom docela fajn pilotu absolutně nic co nabídnout. Postava Furyho nemá nic co nabídnout. Seriál je plný dlouhých nezajímavých a předvídatelných rozhovorů, které vlastně k ničemu nevedou. S přibývajícími epizodami je na každém kroku čím dál tím víc absurudních nesmyslů. Korunku tomu dává důvod proč si Fury nezavolá na pomoc žádného Avengera. Jde sice o potencionální 3. světovou válku, všichni jeho spojenci zemřeli, Scrullové mají superschopnosti, na zemi jich žijí miliony, jsou v přímém okolí prezidenta, ale ono je to osobní, a tak musí Gravikovi čelit sám. Až na to, že nakonec vlastně ne.  Hrůza 1* 20% asi za herce.. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (9)

  • Během natáčení se objevil nečekaný problém, a to soukromé drony, které kroužily kolem a hrozilo, že vyzradí informace z natáčení. Samuel L. Jackson (Nick Fury) dokonce prozradil, že jeden takový museli kvůli tomu sestřelit, přičemž jiný pak sledovali až k jeho majiteli, který si to tzv. odskákal. (NiWi)
  • Úvodní sekvence byla vytvořena pomocí umělé inteligence. Aplikovala ji společnost Method Studios, která se postarala u seriálu o vizuální efekty. (jirikzaboj)

Související novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Reklama

Reklama