Reklama

Reklama

Já jsem Groot - Série 1 (2022) (série)


První krůčky (S01E01)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Po událostech z filmu Strážci Galaxie je malý Groot připraven učinit své první krůčky a vylézt z květináče. (Disney+)

Recenze (12)

Pepe_cz123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme první epizodu kreslené krátké antologie já jsem Groot. V originále (I am Groot). Jde vidět že první epizoda je příběhově fakt lehký průměr 5/10 a je to hlavně dělané pro ty děti od 6 až 9 let,ale textury ta hravost s tím, fakt nádherný audiovizuál a ta animace je též skvělá. Tak či tak i tady s těmito plusy jde o epizodu která podle mě nemá navíc jak na 6/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda s názvom Grootove prvé krôčiky má na IMDb rating 9,6/10...toto je jeden z prípadov keď sú užívatelia čsfd oveľa objektívnejší, pravdepodobne to tam má vysoké hodnotenie iba na základe toho že sa jedná o Marvel a o obľúbenú postavu, inak dôvod na tak vysoké hodnotenie 6 minútovej epizódy nevidím. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuál je moc hezký. Sice již nejsem úplnou cílovkou, ale dokážu si představit, že se na to dívají moje děti a trhají se smíchy. Smyslem i takového seriálu je ovšem získat jejich pozornost, ale to jde u čtyřminutových epizod prakticky nemožné. Vždyť si sotva člověk dojde na záchod a je konec, takže tipuji, že ani tento aspekt u seriálu moc nefunguje... ()

Zajímavosti (1)

  • V této epizodě se neobjevil název seriálu. (LUKICKK)

Reklama

Reklama