Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer

Recenze (117)

koty2201 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K tomuto seriálu ani nemám poriadne čo povedať po premiére jeho druhej série. Pretože obe série, ktoré pozostávajú z 5-minútových shorts majú tú istú náplň. Marvel sa rozhodol pripraviť niečo pre najmenších a tak treba tento projekt brať. Preto nie som cieľová skupina a veľmi sa pri tom zabaviť nedokážem. Nerozumiem ani voľbe štýlu animácie, pretože namiesto low budget Pixar 3D animácie, by som si vedel predstaviť nejaký kreslený 2D štýl. Možno niečo, čo nebude ďaleko od komiksovej podoby. Myslím, že by to svedčalo takémuto typu projektu oveľa viac. Náplňou to ničím nejak extra nenadchne, pretože sú to len také mini vesmírne skeče s Grootom, kde vždy rieši iný problém alebo podstupuje dobrodružstvo. Hudobne celkom pútavé a animácie s humorom milé, ale to je pre mňa maximálne jemne nadpriemerný projekt. Sympatický oživlý strom ako Groot to sám celé svojimi malými vetvičkami nevie utiahnuť. Takže ako také malé marvelovské jednohubky to na tých dokopy cca 25 minút poteší, len ako rýchlo si to pozriete, tak rýchlo na to aj zabudnete. Malé deti nemám a asi ešte pár rokov ani nebudem mať, ale neviem či by ich to zabavilo. Na druhej strane je to krátke, takže možno by pozornosť udržali. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se u toho náramně, zejména poslední dva díly jsou naprosto parádní. Velmi příjemných dvacet minut mého života. Já jsem Groot je fajn, ale zároveň je to jedna z nejzbytečnějších věcí na světě, ale právě proto je příjemné, že je těch pár minut natřískaných kupou sympatických nápadů. Když už to je, tak to klidně mohlo být delší. 75%. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem něco ve stylu kraťasů se Scratem. No spletl jsem se. Co mě pobavilo je přetáčení úvodního Marvel jinglu (které jsem začal poprvé přetáčet ve stejné chvíli jako Groot :)), co mě doslova nasralo je délka závěrečných titulků u každé epizody cca 2,5 minuty. Tedy regulérně polovina stopáže epizody. Dál zábavnost... Obrovský rozdíl v epizodách. Je znát, že nápady prostě nebyly. Forma převálcovala obsah. Více u jednotlivých epizod. ()

Kraty 

všechny recenze uživatele

7/10 pane jo... Jako upřímně? Konečně něco co bylo super :0 Po nudné a nezajímavé Ms. Marvel a přehnaně vtipkujícím Thorovi, který UŽ nemá žádnou charakterovou hloubku... Tu máme něco co je opravdu fajn. Reálně lepší než jsem čekal. Animace je dosti kvalitní, humor někde na úrovni kde se malé dítě zabaví a kde se dospělý mile rád pousměje. Jednotlivé příběhy a zážitky Groota mi přišly docela random. Neříkám nic je to stále jen a pouze nevinná zábava o stopáži 5 minut pro menší diváky. Jsem spokojen s výsledkem. ()

Frca 

všechny recenze uživatele

Není to až taková nuda jako Ms Marvel, ale zkrátka PROČ?! No jo vlastně prachy a merchandising. Prostě blbustka pro ještě menší děti než jejích minulý seriál. Mně se zdá, že Feige už nejspíš začal hulit, protože letošní Marvelovky fakt nejsou nic moc. Nejlepší byl asi Strange, z Thóra udělali neuvěřitelného pitomce... Už by se měli probrat. Mám rád humor, ale všeho moc škodí. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • V této epizodě se název seriálu objeví až na konci. (LUKICKK)
  • V této epizodě se název seriálu objeví až na konci. (LUKICKK)
  • V této epizodě se název seriálu objeví až na konci. (LUKICKK)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama