Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Recenze uživatele oveckaoa k tomuto seriálu (6)

Já jsem Groot (2022) 

Podobně zbytečný seriál jako Baymax , ale zatímco Baymax byl někdy i vtipný tohle nudí nicméně Marvelovci se z toho udělaly koukám  jelikož z 5 dílů jsou 3 v červeném a seriál má celkově aktuálně 69 procent. Jediný díl co stojí za pochvalu je ten čtvrtý. ()

První krůčky (2022) (S01E01) 

Groot je v květináči kde roste kousek od něj je květináč. Groot chce ven a taky se dostane a pak chce pomoct i tomu květináči nuda 40 procent. ()

Maličký (2022) (S01E02) 

Groot je na planetě v ´´nepřátelském prostředí,, objeví tam jakési tvory co na něho zaútočí. On si prdne a spadne z něho list což se těm tvorům líbí Groot jim pak donese další listy a omylem je zašlápne myslí si, že je zabil , ale oni žijou. 40 procent z trailerů jsem čekal více. ()

Vetřelec (2022) (S01E03) 

Groot zkoumá loď a někoho tam objeví. Zjistí, že je to jakási vodní verze jeho co se dokáže měnit i v něco/někoho jiného tak si s ním zatančí a vyžene ho do vesmíru. 40 procent ()

Koupačka (2022) (S01E04) 

Groot se koupe a naháže na sebe bahno. Tam na něm začnou růst listy což se mu líbí  a dělá si různé přestrojení pak to bahno dojde a nějaký pták se mu směje. Groot se nasere a toho ptáka obere o peří. Jediný dobrý díl ze série a to jen kvůli tomu ptákovi 60 procent ()

Magnum Opus (2022) (S01E05) 

Nejhorší díl Groot ukradne Draxovi mýdlo a dělá obraz. Udělá i bombu a přijde tam Rocket s otázkou co se děje Groot mu ukáže obraz a konec. 20 procent ()

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama