Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z vězení Nové republiky je zachráněná cenná zajatkyně. Pátrání povede k setkání dvou známých. (Disney+)

Recenze (85)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Kde tahle kvalita byla u Mandaloriana, Boba Fetta nebo i toho Obi-Wana, hm? Vůbec mi tady nevadilo naskakování do rozjetého vlaku, je to pořád samo o sobě nosný, přehledný, i bez znalosti kontextu je jasně cítit, že postavy mají svoji minulost, která jim dává šťávu, a navíc to vypadá a zní přesně jako ty Star Wars, který mám rád, a kterých se mi v poslední době dostávalo už jen ve hrách (Jedi Fallen Order a Jedi Survivor, abych byl přesný). Ne každý může natočit Andora, ale pokud bude ten mainstreamový proud vypadat aspoň takhle, nemám nejmenší důvod brblat. 7/10 po prvních dvou epizodách. P.S. víc té blonďaté padawanky! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm… pokud bych byl super velmi-obr-maxi generál na útěku (z neznámých důvodů - ale znělo to vážně) proč bych nechával někde mapu kde jsem? Nebo ta fialo-zrz-pipka na vznášedlo-motorce (však víte co myslím)… jako… rozepnutá bunda ji sotva vlaje… otevřená helma (bez jakéhokoliv náznaku tlaku vzduchu na xicht). Jako vím, že je to pohádka… ale tady zase někdo v životě neseděl na motorce :). Sem se zase rozjel… musím tu hlavu vypnout :D. Škoda ale, že ji nezapnul Filoni. Ta idiocie vystavění seriálu je nebetyčná. Ahsoka má bohatou historii v animáku Clone Wars. Nějakých 130 epizod (kde si mimochodem asi jen 3x šťeknul současný “hlavní robotí parťák” Ahsoky (!?). No… Ale hraná Ahsoka je vlastně pátá řada 5 let jiného ukončeného animáku Povstalci, (kde se vyskytla Ahsoka asi v 5ti epizodách ze 70). Jediná berlička je vlastně 13. kapitola Mandaloriana, díky které víme, že Ahsoka hledá nějakého “velkovezíra” (nevíme proč) a zlá teta ví kde je (nevíme odkud). Tohle je prostě scénaristická lobotomie. ()

Reklama

Dero 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu casting... kohokoli v tomto seriálu. Vždyť tam nikdo (NIKDO) neumí hrát! Hlavní kladné postavy jsou veskrze nesympatické. Člověk má tendenci fandit sithům, kteří jsou jen nudní, ale ne až tak otravní. Dialogy jsou tak idiotsky blbé, že by na začátku seriálu měli ukazovat trigger warning kvůli možnému poškození mozku. ()

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ahsoka je zpět. Animované postavy v hraných podobách fungují. Je fajn vidět nejen opět Ahsoku se svými pohledy a úšklebky, ale i Sabine či Heru a číču. Doufám, že se objeví brzy i nějací chlapi (a nejen jako hologram), ale jako třeba Garazeb, který už se objevil v Mandalorianu. Zamrzely mě závěrečné titulky, že se neobjevily art worky. Ale závěrečná hudba a vizuál spíš připomněla Hru o trůny. Potěšili i malá camea čí přímý odkaz na animované Rebels ala obrázek postav. Jo a překladatelé jazyka, proboha, když prvně mluvíte, že se objevil Jedi nebo mluvíte o učedníku, nemůžete hned mluvit o Jediice či učednici či rytířce, když ještě není zřejmé jakého pohlaví je, i když se to tuší.... ()

PKD 

všechny recenze uživatele

To bylo moc, moc fajn. Ale nečekal jsem, že dostanu regulérní pokr. Rebels. Viděti některé postavy a lokace z tv s. tzv. ´´naživo´´ bylo super. Obsazení je parádní a nemám co vytknouti. Uklidnil mě hraný Ezra. Tam jsem měl trochu obavy, jak dopadne v hrané verzi. Clancy ´Luthor´ Brown hraje dokonce sám sebe z tv s. gen. Hera Syndulla se maskovala jako člověk v The Thing prequelu a Sabine je taky kočka. Jen si musím zvyknouti na ty dlouhé vlasy a nepřítomnost Mandalorianské zbroje. A 1 z velmi známých představitelů dr.Kdovíto si zopakoval svou hlasovou roli jistého droida z CW. Palce nahoru. Tady to vypadá, že zde snad nevznikne jistá pachuť rozpačitosti jako u Obi-wana. Démonická a bledá blondýna s padawanským cůpkem, pokud jsem viděl dobře  (která nemusí vůbec nic říkati a působí 100x lépe, než ta korektně obsazená dřevěná držka z Obíka) je zatím skrytý bonus. Special quest star....Lothalská kočka. Efekty a lodě atd., bez chyby. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Jména rytíře Jedi Baylana Skolla (Ray Stevenson) a jeho padawanky Shina Hatii (Ivanna Sakhno) nebyla vybrána náhodně. Odkazují na norskou mytogoii, kdy jejich jména Skoll a Hati jsou jména severských magických vlků, jejiž otcem je gigantický a mýtický vlk Fenrir, někdy nazýván Fenrisúlfr. V norské mytoplogii tito dva vlci honí slunce a měsíc (střídání dne a noci). (Veskoslav)
  • Morgan Elsbeth (Diana Lee Inosanto) patří k Dathomirským čarodějnicím nebo Dcerám Allya (na památku dathomirské jedijské mistrině Allya z dob Staré republiky (300 BBY+). Ony samy byly během Velké čistky v průběhu Klonových válek prakticky vyhlazeny. Svůj podíl na tom měl tehdejší separatistický generál Grievous, který osobně vedl pozemní útok za účelem vyhlazení Nočních sester (jednoho z hlavních klanů Dathomirských čarodejnic) a jejich představené matky Talzin. (Veskoslav)
  • Poprvé se nám v rámci kánonu představí E-wing, který je novým typem stíhače Nové republiky a v rámci Legends byl představen právě v éře válek s velkoadmirálem Thrawnem. Poprvé byly stíhače představeny v komiksové knize „Star Wars: Dark Empire“, kdy v roce 6 ABY Luke propadne Temné straně. (Veskoslav)

Reklama

Reklama