Reklama

Reklama

Kalifornské Vánoce

  • USA A California Christmas
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Joseph je zhýčkaný milionářský synek, pro forma zaměstnaný v sanfranciské realitní firmě své matky. Ta se ho snaží přimět k nějaké práci, a tak ho pošle do Petalumy, aby uzavřel smlouvu na odkup zadlužené mléčné farmy, jejíž majitelka Callie prodej stále odmítá. Callie Benetová žije na farmě se svou matkou Wendy, která má rakovinu, a mladší sestrou Hannah. Byla zasnoubená, její snoubenec Liam ale zahynul společně s jejím otcem při autonehodě. Joseph na farmu dorazí právě ve chvíli, kdy má farmářka plné ruce práce s krávou, která se telí. Považuje ho za nového pomocníka Mannyho, který měl dorazit, a tak ho okamžitě zapojí do práce. Joseph se toho rozhodne využít, aby si získal její důvěru, a přestože nemá s prací na farmě žádné zkušenosti, vydává se dál za Mannyho.  Toho zatím najde Josephův řidič a sluha Lee. Platí mu, aby se na farmě neukazoval a poskytoval Josephovi na dálku rady. Manny umí situace velice dobře využít. Ubytuje se s Leem v pronajatém bytě, hrají videohry a popíjejí víno. Lee brzy zjistí, že Manny se ve víně ohromně vyzná; to ještě netuší, jak se to bude hodit. Joseph se zatím na farmě potýká s nezvyklou prací, Callie s ním moc spokojená není. Myslí si, že je líný. Callie celý den dře na farmě a večer ještě pracuje za pultem v místním baru. Tam dojde k potyčce mezi jejím obdivovatelem Connorem, který ji opilý začne obtěžovat, a Josephem. Joseph se Callie zastane... (TV Nova)

(více)

Recenze (27)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Film pro takovou tu typickou matku dvou dětí, když jsou parchanti ve škole a Pavel nečumí na fotbal, tak má čas vytáhnout žehličku a pustit si nějakou takovouhle vypatlanou  šitku, aby v obýváku nehrál impuls. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Herecky nikoho neznám, ale už z podstaty, že on je třídní krasavec a ona sama vše oddře na farmě, je patrné, kdo je tady alfa-samec a jakým směrem se to jako bude odvíjet. Odvíjet se to bude směrem jako do prdele... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"A California Christmas" by sa dal jednoducho dal ohodnotiť ako Hallmark film, ktorý urobil Netflix. To dáva postavám trošku možnosť rozprávať otvorenejšie. Nemáme film s "G" ratingom ale pôsobí to tak na úrovni "PG-13". Vyzerá to celkom dobre, niektoré vedľajšie postavy ma bavia a miestami ma celkom aj bavilo sledovať ako sa náš hlavný hrdina Joseph začína posúvať niekam inam. Ale inak to dokopy v ničom nevytŕča. Príbeh je veľmi jednoduchý a predvídateľný od začiatku do konca. Rezolúcia je takisto veľmi jednoduchá a jasná. Pocitovo ma to nejako neštve, no je pravda, že film mohol byť zaujímavejší. Tým, že sme v Kalifornii tak to minimálne vyzerá trošku inak. Ale úprimne, nie je to žiadna sláva. Uvidíme čo spraví tohtoročné pokračovanie. Možno to bude lepšie. Ale úprimne si to zase nemyslím. Už len čisto z dôvodu, te toto nie je ten typ filmu, ktorý potrebuje pokračovanie. Hodnotenie: C+ ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vidiecka romanca ale nie taká televízna, úplne slabá, na druhej strane však veľmi predvídateľná. „Pozitívom“ je, že príbeh je trochu hlbší, nejde prvoplánovo len za rovinou romantiky, ale veľa sa tu hovorí aj o smrti, čo samozrejme až také ružové nie je. Na druhej strane sú tu veci, ktoré nie sú až tak originálne. Chlap príde, utají svoju identitu, tvári sa na niekoho iného, zamiluje sa, je odhalený... to je taký bežný postup, ktorý sme už videli mnohokrát.. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Bohuzel tvurci nevytvorili film, kde by pro me hlavni postavy byly tak sympaticke. V teto  prazdninove vesnicke vinarska sladce dortove romanci jsou nalezitosti zanru zkarikovany. Nechybi laska a ztraty. Ale tohle prijemne velke nic zda se mi zda divatelnejsi nez klasicke vanocni filmy od Halmarku i kdyz tu nenajdete nic, co by nebylo v jinych filmech. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pěkná červená knihovna se super pěknými kluky. 1)  Slunná kalifornská farma nemá s vánoci ve smyslu, jak je chápeme v Čechách, příliš společného. Film chutná jako stopadesátiprocentní cukerný roztok, kdo to má rád, pošmákne si._____ 2)  Aristokraticky vyhlížející 27letá Lorynn Yorková (farmářka Callie) si napsala scénář, hraje hlavní roli se svým manželem 28letým Joshem Swickardem (Joseph) a podílela se i na produkci._____ 3)  Ještě je tu 33letý David Del Rio (Manny) a 28letý Gunnar Anderson (nápadník Connor). ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Úplně klasický klišé, žádnej překvapivej zvrat, ale nějakým způsobem to fungovalo. Jako vánoční film bych to úplně nedoporučoval, ale na víkendový odpoledne v pohodě. Docela mě překvapilo, že to má i pokračovaní, vzhledem k hlavní dvojce si to rád pustím. ()

mkali 

všechny recenze uživatele

Jako jednorázovka na dlouhé zimní večery dobré, ale některé dějové linky (degustace vína) šly rozhodně využít lépe. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Především už jsem viděl pokračování, tak se na původní film dívám shovívavěji (víc vidět na procentním ohodnocení). Pořád to podle mě byla hromada klišé, mnoho nepřesvědčivých postav a i když se to netvářilo jako TV film, tak to slabí herci na tu (původní) úroveň sráželi. Ale dramaturgicky to bylo zvládnuté lépe, jak se to soustředilo jen na několik postav, a prosluněnost sice nebyla vyloženě vánoční, ale vedle městské pošmournosti příjemnější (kdepak nějaký "světla velkoměsta"). Taky jsem se mohl zasnít, že postava šoféra/asistenta/spiklence (sexy stříbrná liška Afshar) by snad mohla mít gay podtext. // 47% ()

george82 

všechny recenze uživatele

Příjemná romance ,,reálné manželské dvojice” s hlubším pohledem na osud a život hlavní ženské postavy, keckterému se přidá i uvědomění bohatého playboye. Ten pochopí, o čem je vlastně život. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Romantický paperblack vo filmovej podobe. Klasická vianočná jednohubka, ktorá je výrazne menej hlúpa, než by divák čakal. Svet cez ružové okuliare, i keď zobrazuje smutné témy. Film mi vlastne ani moc nevadil, i keď chémie tam bolo minimálne. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Hlavní pár je milý, zápletka s očekávaným koncem, dvojice "vinařů" ve vedlejších rolích film osvěžila. Lze vidět. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 7/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 6/10. Klasický romantický film, který nepřináší téměř nic nového. ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Povedený romanticko-dramatický film z prostředí americké mléčné farmy, zábavné, uvěřitelné. ()

mm1rec 

všechny recenze uživatele

Chcel som dať 3 hviezdy, ale za perfektnú verziu mojej najobľúbenejšej vianočnej pesničky v záverečných titulkách, jednu pridám. Inak tradičný priemerný Netflixovský výplach, ktorý neprekvapí, ale ani neurazí. pozrieť sa to dá a pesničku čakám čoskoro v Spotify. ()

Reklama

Reklama