Reklama

Reklama

See You Soon

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Romantický
USA, 2020, 16 min

Obsahy(1)

Vincent cestuje přes celou zemi, aby strávil víkend s někým, s kým už několik měsíců mluví přes seznamovací aplikaci. (Gaytitulky.info)

Recenze (2)

Disk 

všechny recenze uživatele

Krásný romantický kraťas, který lze s klidným svědomím doporučit. Jednoduchý příběh o prvním setkání dvou kluků, kteří spolu dosud komunikovali pouze prostřednictvím videohovoru. Režisér Tyler Rabinowitz si všechno pohlídal, aby byl divák patřičně dojat, aniž by však šlo o chladný kalkul. Ať už jde o výběr lokací nebo krásné mladé kluky, kteří se nebojí projevit city před tím druhým a před kamerou ukázat svá krásná těla. Je to milé, je to dojemné a má to otevřený konec, takže případné pokračování je už na nás divácích. Mimochodem velmi přesvědčivá chemie obou herců, opravdu jsem jim tu zamilovanost věřil. Je to lepší než nějaká srdceryvně vykonstruovaná dramata. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Příběh dá se říci tuctový a jednoduchý, ale v tomto případě originální a krásný. Všechna kritéria hodnocení se doplňovala. Roztomile zahráno, citlivá a velmi dobře vybraná hudba vše podtrhla a zpracování rovněž. Pokračování si divák může domyslet různě. Oslovila mě ta upřímnost, okamžik - mrknutí v životě obou, to vnitřní krásno, po kterém prahne téměř každá lidská bytost ... 9999 ()

Reklama

Reklama