Reklama

Reklama

VOD (1)

V blízké budoucnosti dostane pilot dronu rozkaz přesunout se do válečné zóny, kde mu má velet android v přísném utajení – a společně pak musí zabránit jadernému útoku. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (188)

Wardan 

všechny recenze uživatele

Námět jako z devadesátých let z druhořadé vandammovky. Dnes je to v podstatě neomluvitelný blábol, jehož pokusy hrát na (pseudo)filosofické struny ho strhávají ještě níž. On tam někde asi je slušný akčňák, ale to by chtělo ten film ještě tak dvakrát přepsat a vyladit. Tohle působí naprosto nedodělaně. V čemž ten film připomíná řadu dalších filmů od Netflixu. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Být ten USAspásný, korektně netflusovský čokoandroid, který dostal svou podobu, protože je prý „sympatický a budí důvěru“, navíc ještě brutálně diskriminovaný čipobukanýr nebo hormonálně rozpolcený cybertranzistor, co by se nemohl rozhodnout mezi samčím či samičím konektorem, tudíž by svou zástrčku proklamoval jako bezpohlavní a všichni by jej museli oslovovat genderové neutrálním zájmenem onona a titulovat Mx. Robokokot, napálím tomu čistých pět, hloupá sračka, nehloupá sračka, protože by to byl přenádherný manifest toho skvělého nadcházejícího Novosvěta, v němž již budou nadále diskriminovány pouze menšiny jako invalidé, mentálně postižené dětí, lidé s nádory a na hranici bídy, slepci a těžcí diabetici. Tedy samozřejmě pouze v případě, nebudou-li náhodou černí nebo devianti. Takhle to je ale jen další mentálně zaostalá, rasistická, Asiaty a Hispánce diskriminující a rakovinotvorná neomarxistická BLMbanice pro voliče čektekových smažek. ()

Reklama

Zombi 

všechny recenze uživatele

Vcelku nudná záležitost, kde Mackie pořád trousí nějaký životní pravdy a moudra o válce a vůbec a chvilku se tváří hrozně drsně a vzápětí jako nejlepší kámoš, záda mu kryje odrzlej mlaďoch, kterej by se svým přístupem nezůstal v armádě ani půl hodiny. Akce je docela dost, ale je celkem nezáživná, scénář nesmyslný a režie slabá. Závěrečný zvrat, který film prodlužuje o půl hodiny taky nedává smysl. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Proamerické bezmozgy pozor! Film ako šitý na mieru pre Vás!!! Vo Východnej Európe zúri občianska vojna, OSN nato (a aj NATO) kašle a tak - čuduj sa svete - svetový policajt Štáty Nacistické vyšlú do oblasti dvoch - ako inak - afroamerických hrdinov. Jedného z nich predtým komisia - zložená výlučne z belochov - trochu posexuje a tak sa ide učiť ľudskosti od kyborga aby sa nakoniec ukázalo že aj jemu ako ukrajinskému odboju - pod vedením mladej sebavedomej ženy - nejde o nič iné ako o zkázu Štátov Nacistických...tak takýto hnoj som už dávno nevidel, to segalove akčné filmy natočené za 9,99 plus sms zadarmo v Rumunsku ponúkajú podstatne viac kvality - hlavne čo sa príbehu týka. Výstižné komentáre Arsenal83, Crejdl. ()

sQelle 

všechny recenze uživatele

Je to asi daň, že většina akčních dějů z VOD jsou takové plytké. Zaplacené velké jméno v podobě Anthonyho Mackieho není prostě vše. Příběh je takový prázdný a už vůbec tomu nedodává na plnosti natočené scény v naprosto prázdných objektech, kde v okolí 70 metrů, je stůl se třema vojákama a jinak nic. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (9)

  • Tento film obsahuje několik podobností se sériemi Avengers a Captain America co se týče postavy Lea. Anthony Mackie, který též hraje v těchto filmech, je několikrát označen jako „Cap“ (Kapitán – Kapitán America) a „War machine“ (postava, kterou v MCU hrál (Don Cheadle). (kesinaa)
  • V scéne s deťmi v sirotinci je v pozadí okrem ruštiny počuť aj maďarčinu. (Mamut)
  • Scéna prestrelky pred bankou sa odohráva v Budapešti na križovatke Muranyi a Marek Jozsef. Križovatka je v tvare + ale jednu ulicu zablokovali, aby tam postavili vchod do banky. (Mamut)

Reklama

Reklama