Reklama

Reklama

VOD (1)

V blízké budoucnosti dostane pilot dronu rozkaz přesunout se do válečné zóny, kde mu má velet android v přísném utajení – a společně pak musí zabránit jadernému útoku. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (188)

majec4 

všechny recenze uživatele

Pustil som to bez kontroly CSFD a poviem pravdu, ze od zaciatku mi to prislo nejake lacne. A teraz vidim, ze som nebol sam. Nepacil sa mi ani vyber hercov, hlavna postava bola velmi nezaujímava. Nebolo tam nic, co by ma prekvapilo. Este aj ten zvrat som predpokladal. Sklamany som, lebo som si to viac krat na Netflixe prehliadal, az som si to pustil s prehnanymi ocakavaniami. Pri filmoch z produkcie Netflixu si uz dam vacsi pozor. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jasně, Amíci opět zachraňují svět a hlavní nepřítel samozřejmě Rusko. Je to blboučký, naivní a finále až komický, ale já se u filmu bavil, akce byla výborná (top scéna - zabití Viktora), černošské duo bylo tentokrát dost fájn - humor fungoval, nechybělo násilí, roboti super a za ty dvě hoďky, jsem se nestihl nudit. Za mě příjemná akční oddechovka, bez hlušších míst. (289. hodnocení) ()

Reklama

Wardan 

všechny recenze uživatele

Námět jako z devadesátých let z druhořadé vandammovky. Dnes je to v podstatě neomluvitelný blábol, jehož pokusy hrát na (pseudo)filosofické struny ho strhávají ještě níž. On tam někde asi je slušný akčňák, ale to by chtělo ten film ještě tak dvakrát přepsat a vyladit. Tohle působí naprosto nedodělaně. V čemž ten film připomíná řadu dalších filmů od Netflixu. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

OOU..! Netflix, skoro bych měl pocit, že co film, to sračka.. NO ale taková je dnes doba, tak šup na komentář. Takže za čárou jde dost přes čáru, téměř dalo by se říct že by si měl člověk dát pořádnou, bílou, nesekanou čáru před sledováním týhle megaakčnímultinádhery. Takže takovej připosranej černoušek se prokousává fakt dost nebezpečným světem po boku elektrodrsňáka.. shodou náhod taky černoušek, vlastně i důvod proč je černej, nám ten černej vysvětluje někde v polovině filmu..ale abych to hnedle neviděl tak černě, hlavní záporák, je nějakej Koval, celý se to odehrává jakože na Ukrajině, no a jak jest z filmu patrno, celá ta Ukrajinskoruská oblast je na Balkánu. No a pak v tom je mooooc nerozbitnejch vojákorobotů, nadržená kočka a dostatek chaotickejch militantistů. Elektroakčňák natrhne všem prdel, zdá se že chce zničit svět, ale celý to spěje jen k tomu, aby elektročernoušek natrh prdel sám sobě, a tím dal světu najevo, že UI (umělá iq) je cesta do prdele. Do zadku, chceteli. No, abych už to končil, nakonec z toho dost vítězně vychází ten připosranej hlavní geroj, páč po boku elektrikáře a partou honičů dronů v zádech patřičně ztvrdne, já teda tvrdnul taky.. víš jak.. no a konec dobrý, všechno dobrý, svět přežije, a amíci maj bod za záchranu vlastního zadku. No, zdá se vám, že to postrádá děj ? Hmmm, snad proto, že ta sračka žádnej děj nemá. ()

sQelle 

všechny recenze uživatele

Je to asi daň, že většina akčních dějů z VOD jsou takové plytké. Zaplacené velké jméno v podobě Anthonyho Mackieho není prostě vše. Příběh je takový prázdný a už vůbec tomu nedodává na plnosti natočené scény v naprosto prázdných objektech, kde v okolí 70 metrů, je stůl se třema vojákama a jinak nic. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (9)

  • Hoci dej filmu sa odohráva v Ukrajine, v jednom zábere je na ruine budovy vidno charakteristické logo Maďarských štátnych železníc (Magyar Államvasutak). (koba)
  • Dvakrát je v rozhovoru o Kovalovi Ukrajina umístěna na Balkán. (JerryPilsen)
  • Scéna prestrelky pred bankou sa odohráva v Budapešti na križovatke Muranyi a Marek Jozsef. Križovatka je v tvare + ale jednu ulicu zablokovali, aby tam postavili vchod do banky. (Mamut)

Reklama

Reklama