Reklama

Reklama

Night Stalker: Hon na sériového vraha


Příště to můžete být vy (E02)

(epizoda)
  • USA Anyone Could Be Next

VOD (1)

Obsahy(1)

Carrillo a Salerno se kvůli rychle rostoucímu počtu obětí a nedostatku stop ocitnou pod tlakem. Pátrání by se ale mohlo posunout díky zabavenému vozidlu. (Netflix)

Recenze (2)

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravdupovediac, absolútne ma to nebaví a čudujem sa sám sebe, že to vôbec pozerám. nebavia ma tie teleshoppingové ksichty. ktoré si zrejme účinkovanie v tomto dokumente skúšali 50 krát, nebavia ma ich životné a a rodiné príbehy, celé je to tak príšerne umelé, že sa až čudujem, že to naozaj natáčal Netflix. Zaujíma ma iba samotné pozadie prípadu, keďže o ňom neviem absolútne nič a bavia ma akurát vyšetrovacie metody rokov dávno minulých. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejde přehlédnout, že veškeré minisérie o sériových vrazích se nevyhnou takové seznamovací první epizodě, která za moc nestojí, ale následně se děj přehoupne do úplně jiných výšin. Tentokrát už jsme nesledovali pana přismahlého chlubila, jak si plnil životní sny, nýbrž se děj opravdu soustředil čistě na případ a byl to nářez. Netflix to má vymazlené, zejména naprosto skvěle sestříhané. Hodně dobrým zpestřením je, že se samotné přeživší účastníce běsnění prvotřídního magora byly ochotné svěřit kameře. Je to nesmírně zajímavé jako psychologická studie vyšinutého jedince i jako seznámení se s vyšetřovacími praktikami ze 70 až 80 let v USA. [85 %] ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama