Reklama

Reklama

Smrtící čas

  • Velká Británie Killing Time (více)

Obsahy(1)

Policie s nájemnými zabijáky většinou nespolupracuje. Když ale došlo k sérii sexuálně motivovaných vražd a při pátráni po pachateli byl zastřelen i jeden policista, jeho přiteli a kolegovi přetekly nervy. Smrt za smrt. Najal proto Nakitu, chladnou profesionálku bez citů. Jejím terčem byl licitátor v dražbách. Když mělo mezi oběma stranami dojít na vyrovnáni účtů za odvedenou práci, začal se policista ošívat. Brzy poznal, že nemít na zaplacení znamená stát se automaticky další obětí. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (2)

DonPedro 

všechny recenze uživatele

Autoři se notně opřeli o Godardovo "all you need to make a movie is a girl and a gun" - Kendra Torgan jako Maria je kříženec Leona s Terminátorem a kdo má rád holky s bouchačkou, ten si asi užije, i když Nallurimu větší přestřelky zrovna dvakrát nejdou. Naštěstí neschází pár čerstvých nápadů, z nichž asi nejzábavnější je kurs italsko-anglické konverzace využitý na pozadí jednoho z masakrů i k závěrečné pointě. Levný, cynický a občas docela chutný kousek. ()

charge odpad!

všechny recenze uživatele

Najatá italská vražedkyně morduje každýho, kdo jí zkříží cestu ke své zakázce - odstranit úchyla. Příšernost s vizáží snažící se napodobit Matrix a Tomb Raider, tenhle paskvil, který lze zařadit do kategorie C filmů, rozhodně nestojí za pozornost. 0% ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama