Reklama

Reklama

Schulz zachraňuje Ameriku

(pořad)
  • USA Schulz Saves America
USA, 2020, 16–18 min

Účinkují:

Andrew Schulz

VOD (1)

Obsahy(1)

Komik Andrew Schulz se ve svérázném čtyřdílném speciálu trefuje do nejkontroverznějších témat letošního roku a nebere si při tom žádné servítky. (Netflix)

Recenze (2)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ten kulometný formát sice není nic moc,protože jednak v něm moc nefunguje humor a druhák,protože neznám a nesleduju všechny US&A aféry je problém se mnohdy zorientovat.I přes zápory jsem ale musel dát čtyři,protože je tu zmíněno hodně věcí,které sice nejsou úplně objevné,ale přijde mi,že zaznívají hodně málo.Ať už to je manipulace médii,umělé vytváření "zla",pojmenování hnutí BLM atd atd.Za tohle palec nahoru.Jen to opravdu chce svatou trpělivost,protože pokud někdo nemá úplný přehled a navíc k tomu neumí ještě dobře anglicky (byť tu jsou titulky),tak pochytá polovinu...70% ()

kockodan 

všechny recenze uživatele

Jokes are not landing, pokud je na vás chrlí kadencí- ratatatatatatata - kulometu!!! Na stad up možná dobrý, kdyby tempo rozvolnil a mezi jednotlivými vtípky byly malé přestávky na smích aby joke mohl dýchat a člověk si ho vychutnal a docvakl mu naplno! A propos vtípky. Schultzovy jsou jen a pouze "legrační" přirovnání, nic jiného. Tedy někdo něco (dělá, říká, je) JAKO někdo něco (vtipného). Prvních 5 -10 ještě skousnete, ale když je ta baráž z těchto kolikrát trapných přirovnání k nezastavení a jede přes vás jako plně naložený freight train, tak už se o zábavu nejedná ale je to jen trapné a zbrklé mudrcování o konspiračních teoriích, BLM, Trumpovi, zbraních, body positivity, levici, pravici, a prostě o všem možném, čím dnes Amerika žije a co řeší. A to je trochu dost nuda, a v Schultzově kulometném podání navíc i dost annoying! Navíc nic zas tak světoborného neříká, co bychom už dávno nevěděli, millionaire Hollyweird stars jsou pokrytci, politici jsou pokrytci, morbidně tlustá prasata ála Lizzo jsou hloupá a nebezpečná (zvláště teď při covidu), atd.. Bohužel, unavilo mě to. Smích nevyvolalo a ani nic nového nepřineslo. A to ani nový, či inovovaný žánr komedie. Ale co taky čekat od milleniála rozvaleného 20 minut v křesle před kamerou, a který se na každou epizodu oblékne jako totální douchebag. Tudíž za mě 10% ()

Reklama

Reklama