Reklama

Reklama

Karel Gott - úsměvy nehasnou

(pořad)
Zábavný
Česko, 2020, 60 min

Účinkují:

Tereza Kostková (moderátor), Karel Gott (a.z.)

Obsahy(1)

Premiéra střihového pořadu o Karlu Gottovi, který na mistra přináší netradiční pohled. Ukážeme vám, že nebyl jen božským zpěvákem, ale i člověkem, který miloval humor a nadsázku. A co je hlavní, dokázal si udělat legraci sám ze sebe. Průvodkyní pořadem bude Tereza Kostková. Představíme scénky a humorné dialogy s Karlem Gottem a našimi komiky, netradiční pojetí písní či duety, kde by divák Karla Gotta neočekával. Přidáme i pár perliček, na které možná už publikum zapomnělo. Jeho hudba, ani úsměv zkrátka nikdy nezhasnou! (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Geniální. Prověřená klasika i méně známé věci, z nichž některé jsem ani neznal. Mistrův smysl pro humor byl skutečně jedinečný a tenhle pořad to jen dokazuje. A aspoň je vše na jednom místě. Úžasně jsem se bavil. Scénka s Jiřím Sovákem je geniální - jako ostatně i ty zbývající. 100%. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Na Silvestra 2020 ČT uvedla zcela nový střihový pořad za tradiční režie Kuby Wehrenberga. Sestřih ukazuje Gotťáka jako zpěváka i baviče od mládí až ke zralejšímu věku. Uvidíme scénky z oblíbených zábavných koncertů ze Slaného (Holzmann, "Šimkovci"), z jiných pořadů (Šance, Veselá je dědina, Škoda lásky, Silvestr 1979) a také z více koncertů ať už s hosty (Bohdalka, opět Holzmann, Korn) nebo bez. Podařilo se vybrat zábavné scénky, většinu ale člověk znalý Gotťákových pořadů zná. Na druhou stranu není špatné si mistra opět připomenout a tato vzpomínka rozhodně patří k těm podařeným a plnohodnotným. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Ohlédnutí proti proudu času, které pobaví ... a dost možná i trochu dojme, neboť zmiňovaný čas není žádný dobrotivý patron. Vládne světu sice spravedlivě, ale zároveň neúprosně. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kostkovej nebolo vidieť kostky takže nič z nej, ale že úsmevy nehasnú? Veď sa ani nezapálili. Ten Gottov starý humor a tie scénky z komunistických programov. Nič mi to s kútikmi úst neurobilo. Ani pohyb. A to som ich nemal zalepené páskou na koberce. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama