Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na pozadí populárních písniček sledujeme snahy režiséra (Petr Nárožný) natočit muzikál z období biedermeieru. Štáb ani herci však neberou režisérova slova vážně, a tak vše směřuje k velké taškařici. (Česká televize)

Recenze (5)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Karáskovina bez Karáska. 1) Milá vzpomínka na dnes již většinou zapomenuté songy a balady v podání tehdy mladých zpěváků pop music._____ 2) Snímku nechybí ani dobové příšerné taneční kreace. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

"Nedělejte mi z toho popový festival!", tak toto zbožné přání se režisérovi v podání Petra Spáleného moc nesplnilo. :-) Přehlídka zpěváků té doby, orámovaná jakýmsi příběhem, kde jednotlivé výstupy propojuje právě filmový štáb v čele s režisérem. Taková typická tvorba Gustava Oplustila, ale je celkem zábavné se na to dívat...jen nevím, proč Láďa Smoljak s hlasem Petra Spáleného? Samozřejmě, kromě vtípku se vzájemnou podobou. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Takový ten tradiční mix písniček dané doby, který je zasazen do "určitého" příběhu, tak jak to často dělával Zdeněk Podskalský. Tady sice režíroval Paukert, ale je to čistý rukopis Gustava Oplustila. Prostě 46ti minutový megamix tehdejších písniček. ()

Reklama

Reklama