Reklama

Reklama

Recenze (5)

Morholt 

všechny recenze uživatele

No to je zase dílo. Chápu, že Julia Verdin chtěla poukázat na problematiku nucené prostituce, ale tahle forma je spíš k smíchu. Budu trochu spoilerovat. Holka z dobré středostavovské rodiny se nechá nalákat na hudební casting, ze kterého se vyklube přípravka pro nezletilé šlapky. Potud je to ještě oukej. Ale pak to začíná. Gangsteři jsou rozumu mdlého, takže děvče začnou nabízet prakticky ve vedlejší ulici. Toho si všimnou policajti, kteří naprosto nepochopitelně zvorají absolutně jednoduchý zásah. A tak je děvče dál drženo v zajetí a nabízeno v klubech jen proto, aby se jednoho krásného dne sebralo a prostě odešlo. To všechno je nasnímáno mizernou kamerou, která má snahu působit civilně, ale vůbec jí to nejde, a zahráno ne zrovna důvěryhodnými herci, ačkoliv představitelka hlavní hrdinky se snaží. Na tohle téma vznikla spousta filmů výborných, průměrných i špatných. Tenhle je z mého pohledu jeden z těch nejhorších. 15% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Amatérskejšie spracovanie a aj amatérski herci. Možno sa tým živia, ale nepôsobia tak. Niektoré situácie pôsobili neuveriteľne trápne, najmä práca polície, ktorá nedokáže chytiť kriminálnika aj keby mala na neho adresu. Miestami to pôsobí skôr ako paródia, lebo reakcie zainteresovaných nie sú z tohto sveta. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Angie chce být zpěvačkou, ale z castingu u producente se vyklube nucená prostituce. Zpracováno americky naivně spíš jako agitka než něco realistického. Jedna hvězda za hlavní představitelku a něco málo thrillerové atmosféry. Na podobné téma jsou určitě lepší a přesvědčivější filmy. ()

Reklama

Reklama