Reklama

Reklama

Jedna z nových členek tajného dívčího spolku je nešťastně zabita při ruské ruletě. Či to snad nebyla náhoda? Po mnoha letech jsou přeživší pozváni na sraz do velkolepého sídla, které patří, jak se ukázalo, šílenému otci zabité dívky. Začíná boj o přežití. (Karlos80)

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle dedentní drive-in exploitation filmík mě opravdu skvěle bavil. V podstatě jde o velmi volnou adaptaci této klasiky: http://www.csfd.cz/film/39504-deset-malych-cernousku/. Viděl jsme už mnoho levných amerických hororů a thrillerů ze 70s, ale tento rozhodně patří k těm rozhodně zdařilejším. Jednoduchý příběh, ale opravdu perfektní napětí, od druhé poloviny i velmi slušné tempo, překvapivé zvraty, docela dobré hraní, než byste bejval vůbec čekaly, krásné mladé hippie kočky (v čele s hvězdnou Claudií Jennings, bývalou kráskou s "Playboy Playmate", která v té době byla na vrcholu svých tvůrčích sil, kdy ještě chudák netušila jaký tragický osud ji život přichystá) a posledních cca 10 velmi vzrušujících minutek, film by se dal z části označit i jako slasher, ale nebylo tu tolik krve ani nahoty. Chvílemi mi to připomínalo Bavův pre-slasher "A Bay of Blood", ale v porovnání s ním, byl tento film až moc krotký a spíš neškodný. Pokud ale patříte mezi fandy B-horroru, pak Vám tento snímek, pokud na něj narazíte, vřele doporučuji. Zapomenutý kousek ale skvělý. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jako jo omlouvám se on film určitě kvality má ale já je nenašel(i když...IMDB 44%). Já jsem čekal bůh ví co ale ne tohle. Tohle je detektivka která mě ale nevýslovně nudila. Jo pár fajn nápádů tu 100% je, ale já je prostě neocenil a ani nemůžu protože třeba ty dialogy co se tu vedly byly k zablinknutí. Navíc mě ústřední duo tak otravovalo že jsem chtěl film vypnout po první půlhodině. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pomerne nudný a zdĺhavý horor, ktorý síce oplýva dôstojnou 70tkovou atmosférou, ale to je asi tak všetko. Čakal som ráznejšie dielko. ()

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen u v roce 1972, ale do kin byl puštěn až v roce 1977. (Karlos80)

Reklama

Reklama