Reklama

Reklama

My Gun Is Quick

Trailer

Recenze (5)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Kvalitní staré noirové krimi s Mikem Hammerem. Jednoduchý nicméně dobrý příběh, skvělé prostředí LA a drsný hrdina, takže spokojenost. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nejprve jsem byl nadšený - Bray jako pussy-magnet tvrďácký, cynický, ale v jádru dobrosrdečný Hammer je dost obstojný, je to hezky okázalý a místy skvěle vypadá. Třeba hned úvodní titulková sekvence má styl, scéna na baru v kavárně a nebo později automobilová jízda po LA vyloženě těší. Jenže pak to zazdí slabší zápletka, stupidní děj případu se šperky z druhý světový + gang frantíků. I tak jsem si to užil a doporučuji všem noir nadšencům (čekal bych mnohem víc než aktuálně 7 hodnocení), ale teď si říkám hlavně škoda, mělo sakra potenciál... ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Nepovedená adaptace jedné z mnoha knih Mickey Spillaneho s postavou drsného detektiva Mike Hammera, která dojíždí na tragický nedostatek charismatu hlavního hrdiny, což pro tento typ filmů představuje fatální nedostatek. Jeho představitel totiž spíše než jako šarmantní drsňák působí jako odkvétající učitel tělocviku na střední škole, po kterém nezavzdychá ani ta nejroztouženější studentka, natož atraktivní ženy, které mu ve filmu padají do náruče s vervou hárající feny. Jelikož zbytek postav pouze nezajímavě statuje, příběh o staré loupeži klenotů není zajímavý ani za mák a po formální stránce se jedná o nudu ničím se nelišící od desítek jiných podobných kriminálek, pak je zjevné, že se v tomto případě jedná o po právu zapomenutý snímek. Slabé 2*. ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Výborná, dynamická adaptácia Spillanea. Vťahujúce noirové intro (prechádzka Mikea Hammera nočnou ulicou za tónov džezu), pestré lokácie LA, starostlivé budovanie napätia (naháňačka meniaca sa v sledovanie, útok na vrakovisku) či bitka v tmavej miestnosti osvetlenej neónom z vonku. Výrazne lepšie ako The Long Wait (1954), ktoré premrhalo potenciál. Spokojnosť. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Béčkový noir, v němž privátní očko Hammer zjišťuje, že vrah prostitutky ho vede ke krádeži unikátního diamantového prstenu.(50%) ()

Reklama

Reklama