Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když matka jako dítě utekla z kultu, musí čelit své minulosti, když její zlověstní členové vniknou do jejího domu a pokusí se ukrást jejího osmiletého syna Davida. Nyní jsou dva na útěku, pronásledováni detektivem, který je odhodlán oba zachránit. Od jeho přerušeného únosu se u Davida něco změnilo a chlapec podlehl záhadné nemoci. V návaznosti na své mateřské instinkty, aby ho zachránila, se jeho matka dopouští nevýslovných činů, které ho udrží naživu, ale bitvu prohrává. Brzy se musí rozhodnout, jak daleko je ochotna zajít, aby svého syna zachránila. (Flekoun58)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (47)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Výjimečně souhlasím s LIVINGDEAD, protože tohle bylo teda sakra úmorných 100 minut. Nápad měl potenciál, nicméně byl tak nudně, zdlouhavě a trapně podaný a ani 2 obstojné gore to nezachránily. Nezajímavé, neoriginální, scénáristicky slabé a herecky nevýrazné. Vymazat, zničit a dělat, že to nikdy nevzniklo. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Eh, ta slepá, neobjektivní, iracionální mateřská láska... I kdyby synáček stahoval zaživa z kůže malé děti, maminka ho bude pořád milovat a zastávat se ho a navždycky to bude její milý malý hošíček. A nebo je to vše složitější a za vším stojí chlapcův démonický otec? A nebo jde naopak pouze o halucinace a výplody fantazie chorého mozku v dětství zneužívané ženy? Nebojte se, vše se nakonec dozvíte... Vlastně bojte se, pár scén možná některým slabším povahám jemně pocuchá nervovou soustavu. Co se mne týče, opět dost nechápu zdejší vlažné hodnocení, protože tohle béčko se naprosto dokonale trefilo do mého pokleslého, ba zvrhlého vkusu. Ale přiznám se, že když hned po krátkém (a slibném) úvodu přišly na řadu výjevy ze šťastného rodinného života maminky a jejího slaďouškatého malého homouška, v tu chvíli bych rozhodně netipoval, že na konci budu spokojeně, ba nadšeně pětit. +90%. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Je v pozadí celého diania skutočne tajomný kult alebo si hlavná hrdinka vytvorila v hlave vlastný svet? Podobných námetov sme už mali viac a určite aj lepšie spracovaných. Problémom je, že tvorcovia celý čas ťahajú diváka jednou cestičkou a nedávajú mu žiadne výrazné náznaky toho, že by pravda mohla byť iná. Cieľom je, aby všetko na konci otočili a vyvolali šok, ktorý sa však u mňa nekonal. Po prvé preto, že sa postavy správali veľmi predvídateľne, a tak sa dalo plus mínus odhadnúť, kam sa dej posunie v najbližších minútach, a po druhé preto, že dialógy medzi nimi bolí extrémnym klišé, a tak som si k nikomu nevytvoril žiaden vzťah a nezáleželo mi na tom, čo sa s nimi stane. A to mám Emilea Hirscha ako herca rád. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

úplně špatné to nebylo a tu a tam z poza rohu vykoukne i atmosféra,ale jak už tu v komentářích padlo Kavanagh není Aster,byť by se mu nejspíš rád přiblížil.Nejvíc tomu ve finále ubližuje to (pravděpodobně) úmyslné rozkročení mezi tím,zda je vše realita a je tu tak nějaký nadpřirozený bubák a nebo je to celé naopak výplod choré mysli matky,které se podařilo utéct z kultu.Férová hra by v tomhle případě byla lepší...50% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Výborný námet o matke, ktorá robí všetko preto, aby ochránila svojho syna, ktorý si vyžaduje špecifickú starostlivosť, pričom ju prenasleduje minulosť a s tým spojený duševný stav. “Son” má vydarený, temný nádych, obsahuje zopár solídnych gore scén, no pre niekoho, kto obľubuje rýchlejšie tempo, zrejme nebude ideálnou voľbou. Plusom je najmä príbeh, ktorý spočiatku klame telom, pričom do poslednej chvíle človek netuší, aké vlastne bude rozuzlenie. Ja osobne som spokojný, “Kavanagh” nesklamal ani v prípade “Canalu”, a tak som vlastne dostal len to, čo som viac menej aj očakával. Medzi tri-4. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama