Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva bratři, čerství vysokoškoláci, zdědili po tetě obchod s bikinami, ale každý z nich s ním má jiné plány. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct,ale já bikinky a 80 zbožňuju,ikdyž jsem dost mladej. Komedie nestaví jako ty dnešní na oplzlých vtípcíh o sexu,je tam spousta pěknejch děvčat a smál jsem taky dost. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to nebylo vtipnější. Anebo tu nebylo ještě více nahotinek. Ale zase je fajn, že tahle komedie drží celkem pohromadě. A co si budeme povídat, za podobnou komedii by v současné době možná byli diváci rád. Svědčí jí i ten osmdesátkový look, ale nic ohromujícího to není a bohužel jsem se nesmál tak moc, jak bych chtěl. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Bratři zdědili krámek s bikinami, plný spoře oděných děvčat. Nenáročná zábava, která by se dala doporučit jako výplň některého pochmurného odpoledne. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

malo vtipne, vysoko predvidatelne a obcas fakt divne bikiny:)) chcelo by to remake so Stiflerom ...a kludne aj s jeho mamou ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší film o bikinách co znám. Výborně zachycená atmosféra 80 let, oceňuju dost odhalených krásek, pár komických situací, ale tím to asi končí. Děj je prostý, od samého začátku víme jak to dopadne, ale jako letní odpočinkový film to asi nikoho neurazí. ()

Reklama

Reklama