Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přibližně ve stejnou dobu vstoupily do manželství tři páry, Elisabeth a Charlie, Pilar a Brad, Diana a Andy. Nepříliš úspěšná herečka Elisabeth, zvaná Barbie, dává přednost kariéře před dítětem a Brad se s tím jen těžko smiřuje; Pilar už není nejmladší, ale dítě by chtěla, Brad (který má z prvního manželství už dospělou dceru) se na dítě cítí už starý, ale zásadně to nevylučuje. Diana s Andym jsou oba pro, ale jejich snaha není korunována úspěchem. Po roce manželského soužití se cesty těchto třech párů nepřímo zkříží v ordinaci ženského lékaře Alexe Johnsona, u kterého hledá radu a pomoc Diana, Charly i Pilar s Bradem. Lékař zjistí, že Dianina naděje otěhotnět je 1:10 000, že Charly je sterilní, jen u Pilar a Brada nediagnostikuje žádnou zdravotní komplikaci kromě handicapu věku. Barbie nečekaně oznamuje Charlymu, že je těhotná, on však v té době už ví o své sterilitě, je tedy jasné, že ho jeho žena podvedla. Mezitím než se Charly vyrovná s myšlenkou, že by vychovával dítě milence své ženy, Barbie jde na potrat a jejich manželství se rozpadá. Pilar, která podstoupila umělé oplodnění Bradovým semenem, potratí. Diana až chorobně touží po dítěti a když zjistí, že ho nemůže mít, chce se s Andym rozvést, aby mu nezkazila život. Pilar nemá podruhé odvahu zkoušet umělé oplodnění, ale není to potřeba, protože zjistí, že je těhotná a dokonce že čeká dvojčata. Brad svou manželku hluboce miluje, její důvody pro rozvod nepřijímá a přesvědčí ji, že by měli vyzkoušet buď náhradní matku, anebo adopci. Setkání s náhradní matkou Dianu neuspokojí, rozhodne se pro adopci a manželé touto oficiální cestou získají novorozeně. Osobně jsou přítomni porodu, kdy 18-letá studentka Jane přivede na svět holčičku, které dají jméno Hilary. Podle platných zákonů však do 90 dní od porodu může biologická matka zpochybnit souhlas s adopcí, což se skutečně stane.. (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

Brouk 

všechny recenze uživatele

Hepáč na entou, jak to u Steelové bývá... A jako vždy Beverlyhillska "Andrea" s tragickým výrazovým projevem... Klady filmu: pobřeží bylo pěkné a jachta s pruhovanou plachtou v závěrečné sekvenci byla také ucházející... Jo, ještě hezká miminka... ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Toto je veľmi slabá adaptácia. Film je povrchný a k tomu medzi manželskými pármi chýba chémia. 2/10 ()

Paserak odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tolik strašnýýýých obratů, dialogů...fujůůůůů..... se snad do filmu ani nedalo nacpat...dalo. Výsledek? Neskutečná sračka, která může uspokojit jen ty nejnáročnější Novaprázdnomozky. Odpad! Odpad! ()

Reklama

Reklama