Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett se spřáhne s Fennec Shand. (Disney+)

Recenze (41)

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. Epizoda se kvalitativně přiblížila prvním dvěma dílům, nicméně na ně nedosáhla úplně. Flashbacky nám končí a já si myslím, že už bylo na čase. Ne z důvodu toho, že by mě nebavily, ba naopak zatím byly lepší než přítomnost...a právě pro to je dobře, že je jím konec, protože linka v přítomnosti je zatím spíše nudná, co se děje týče. Tvůrci mají 3 epizody na nápravu a já doufám, že jich do syta využijí. Nej moment epizody rozhodně Sarlacc, v závěsu krádež Slave One. Ba naopak mi nejvíce vadilo to, že tvůrci ve flasbacku udělali skok 5 let bez sebemenšího náznaku nebo vysvětlení. A rádoby vtipnou honičku Fetta a droidího lovce krys si podle mého tvůrci také mohli odpustit, na již tak zničené reputaci badass Boby Fetta je zasazena další ošklivá rána. Slabší 4 z 5. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashback, ktorý nevnáša do série nič vyslovene nové, áno, bolo nám síce ukázané prvé stretnutie Boba Fetta a Fennec, počiatky ich vzájomnej spolupráce, znovunadobudnutie strateného vlastníctva, no a ešte sme nazreli i do útrob Sarlacca, ale to nemení nič na fakte, že ustavične prešľapujeme na mieste. Od seriálu som nečakal žiadny svetoborný príbeh, ale ten scenár ja vážne plytký a miestami aj dosť skratkovitý. Na konci to vyzerá, že pôjde už naozaj do tuhého, nakoľko vojna je na spadnutie a Bobovi sa hoci nepodarilo vytvoriť vojnovú alianciu, ale aspoň docielil neutralitu ostatných hláv rodín podsvetia Mos Espy. A nesmiem zabudnúť ani na to, že Boba má nového rekruta, ktorým je práve Black Krrsant. ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrté epizody seriálu The Book of Boba Fett se ujmul Kevin Tanchaeroen, zkušený režisér různých seriálů. I jemu se podařilo udržet laťku a dokázat, že The Book of Boba Fett rozhodně není po Mandalorianovi poklesem. A hraných seriálů ze světa Star Wars se očividně nadále ujímají lidé, kteří jsou rádi, že mohou tento svět prozkoumávat.   Po zdrcujícím finále 3. epizody v rámci flashbacků předcházející 2. sérii Mandaloriana se děj uhýbá k setkání Boby Fetta a Fennec Shand. Dojde tak k propojení s 1. sérii Mandaloriana a následně zábavnou snahu o vloupání se do paláce Jubby Hutta. A dojde přitom k získání staré známé lodi, vyrovnání účtů a také opětovné konfrontaci se Sarlaccem.   Je zábavné sledovat, jak se z Boby Fetta a Fennec Shand okamžitě stává sehrané duo a jejich heist mise dokáže, že snad byla tahle dvojice pro sebe stvořena. Vizuál je přitom nadále parádní, hudba dvojice Ludwig Göransson/Joseph Shirley stejně tak a v průběhu opět může následovat bingo ohledně toho, kolik odkazů ze světa Star Wars jde v průběhu epizody nalézt. A minimálně celá sekvence se Sarlaccem dokáže navodit parádní husinu.   Hlavní linka poté nadále láká na válku mezi Bobou Fettem a Pykey. Boba Fett nadále rozšiřuje svůj tým a dostává minimálně jednu silnou posilu, která dokáže, že by nikdo neměl podceňovat velké chlupáče z Kashyyku. A finále navíc naznačuje, že příště dorazí známá postava, která k seriálovému Boba Fettovi vyšlapala cestičku. Dá se tudíž očekávat, že i ve zbylých 3 epizodách seriálu bude o co stát..... ()

matous20063 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přemýšlel jsem jestli dokonce nedám epizodě 5 hvězd, ale nakonec jsem přece jenom zůstal nohama na zemi. Tohle bez debaty byla jedna z těch lepších epizod epizod. Prakticky většina epizody jsou Bobovy flashbacky, což vůbec nevadí, ba naopak. A závěr epizody nám toho do budoucna moc neřekl až na jeden poměrně velký detail, ale to už si musíte zjistit sami :-D. 85% ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zbytečný flashback již stokrát řečeného. Spíš mě zaráží ten časový posun. V minulém díle zvítězilo Impérium a nyní se flashbacky srovnaly s časovou osou. To se Boba fakt těch pět let potuloval sám pouští za společnosti Banthy? Hrozně se to vleče. Ale snad už to byl poslední flashback... I když některé scény byly fajn (Sarlacc), nemůžu se zbavit pocitu, že ta jednoduchost scénáře mi čím dál tím více vadí. Celkově mi epizoda přišla zbytečná... A jediná nová scéna ze současnosti je ta z traileru. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Důvod výbuchu vzteku Krrsantan (Carey Jones) v kantýně a následnému utržení údu jednomu z Trandoshanů je jednoduchý. Po pádu Republiky a nastalolení Impéria se z Kashyyyku stále kolonie pro získávání otroků a také lovecký rajón Trandoshanů. Mladí Trandoshané považují za jednu z nejvyšší ctí získat kožešinu Wookieeho. (Veskoslav)
  • Weequayští strážci během flashbacku křičí: „Keepuna“ (huttsky „střílet“) a používají nadávku „Sleemo“ („slizoun“). (LUKICKK)
  • V kuchyni Jabova paláce lze potkat droida série EV. Nejznámějším „zástupcem“ ve světě Star Wars je EV-9D9, který mučil droidy v Návratu Jediho (1983). (Veskoslav)

Reklama

Reklama