Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Boba Fett (Temuera Morrison), který už není nájemným lovcem, objevuje na Tatooinu své nové já po boku Fennec Shand (Ming-Na Wen). (Disney+)

Recenze uživatele dO_od k tomuto seriálu (4)

Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) odpad!

// Omlouvám se deváté epizodě, kčertu, omlouvám se Skryté hrozbě, hlavně se ale omlouvám sám sobě, že jsem si tímhle peklem vůbec musel projít. Tohle nejsou Star Wars, tohle je parodie na Star Wars, doslova to nejhorší, co kdy v tomhle univerzu vzniklo, nejzbytečnějších šest hodin mýho života a naprostý odpad. ()

Kapitola 1: Cizinec v cizí zemi (2021) (E01) 

// Uf, půl hodiny a já měl chuť přetáčet. Co jiného ale čekat od pětistránkového scénáře a přesně zero zajímavých postav. A když už nevíš co (v první epizodě), přihoď tam monstrum. Leaky a teorie mě namlsaly, že by to nemusel být stejný průšvih co Mandalorian, a já na to zase skočil. Poslední roky jsou pro mě coby fanouška Star Wars fakt tvrdý. ()

Kapitola 5: Návrat Mandaloriana (2022) (E05) 

// Haló? Nespletl si někdo na Disney+ epizody a nestrčil tam omylem začátek třetí řady něčeho jinýho? Intro až do druhé jízdy výtahem dost cool, Bryce Dallas Howard to chvíli snímala jako něco úplně novýho a fresh, pak přijde lul zvrat a druhá půlka je zas čistej fanservice ještě navíc s rádoby humorem. Oproti zbytku seriálu to je samozřejmě pomalu Vesmírná odysea, ale v kontextu toho, co předvádí s takovou stopáží zbytek áčkové seriálové produkce to je pořád jen lehkej nadprůměr. Další týden čekám návrat k teenagerům na vespách a starému pánovi, co polovinu času tráví v plenkách. ()

Kapitola 6: Z pouště přichází cizinec (2022) (E06) 

// Naprostá rezignace na snahu vyprávět nějaký koherentní příběh, jen random nálož postav a scén. Kdyby takhle seriál začal a pak se toho držel, budiž, ale když porovnám první čtyři epizody s tím, co bylo minulý týden a dnes, tak je to velký wtf, u kterého mám akorát pocit, že si tam každý dělá, co mu přijde cool, aniž by to někdo vedl. Jestli je tohle to nejlepší, na co se zmůžou, tak jsou Star Wars opravdu mrtvý. A aby se seriál jmenoval Boba Fett, fucking BOBA FETT, a hlavní postava přitom byla široko daleko nejtrapnější ze všech, a nebo tam pro změnu nebyla vůbec, jako kde to jsme? Vždyť on dnes jako jediný neměl ani jednu repliku. Kontroloval jsem to. Džízs. Westernovej konec hezkej, ale že by to bylo něco světobornýho? Come on... ()

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

23.09.2023

Scenárista David S. Goyer (Muž z oceli, Terminátor: Temný osud) čerstvě dělal rozhovor v podcastu Happy Sad Confused a kromě jiného taky potvrdil jednu dlouholetou Star Wars spekulaci. Totiž že v… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Reklama

Reklama