Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Boba Fett (Temuera Morrison), který už není nájemným lovcem, objevuje na Tatooinu své nové já po boku Fennec Shand (Ming-Na Wen). (Disney+)

Recenze uživatele Colby Sawyer k tomuto seriálu (2)

Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) 

Suma sumárum jsem si to užil, ale objevila se tu taková obava, že ani seriály, stejně jako sequelová trilogie, nebudou mít žádný propracovaný koncept. Akorát tady to vypadá, že se bude jednat a mišmaš "cool věcí, co by lidé chtěli vidět ve Star Wars". Reálně totiž TBoBF vypadá jako náhodný spletenec nápadů, které vzešli z jednoho odpoledního brainstormingu a ještě k tomu přilepili dvě epizody Mandaloriana, jehož finále tu pro jistotu i dost degradovali. Sestavit desítku nejlepší momentů by nebylo náročné, protože jednotlivých kandidátů tu je spousta, ale jako celek to celé působí trošku meh. Na závěr si to dovolím shrnout slovy významného českého filmového publicisty, Matěje Svobody: "Je to hezký, ale k hovnu!" ()

Kapitola 7: Ve jménu cti (2022) (E07) 

Doufám, že Roberta Rodrigueze už k ničemu nepustí, protože se z něj stal strašný tragéd. Úspěšně obhájil první tři místa nejhorších epizod seriálu. Místo epického a cool finále tu naservíroval naprosto tragicky zrežírovaný nesmysl, kde je plně vidět jak idiotský je ten gang roboteenagerů a ono obecně by člověk v celý epizodě trochu logiky pohledal jen s obtížemi. Nebýt super postav a Rancora, tak to můžeme zařadit vedle finále S8 GoTka. Když o tomhle bude někdo vyprávět bude to znít jak nejvíc cool věc, ale pak se podívá na realitu a au... No nic uvidíme co bude dál... ()

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

23.09.2023

Scenárista David S. Goyer (Muž z oceli, Terminátor: Temný osud) čerstvě dělal rozhovor v podcastu Happy Sad Confused a kromě jiného taky potvrdil jednu dlouholetou Star Wars spekulaci. Totiž že v… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Reklama

Reklama