Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Boba Fett (Temuera Morrison), který už není nájemným lovcem, objevuje na Tatooinu své nové já po boku Fennec Shand (Ming-Na Wen). (Disney+)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (275)

H34D 

všechny recenze uživatele

Po velmi příjemném Mandalorianovi s roztomilým baby Yodou je třeba konstatovat, že to nejlepší na Boba Fettovi je... Mandalorian a baby Yoda. Spin-off o Boba Fettovi je jinak bohužel fádní, generické a ničím nepřekvapivé papouškování schématických příběhů, které postrádají ten správný náboj, emocionální hloubku, propracované charaktery a zkrátka nějaký ten sofistikovaný tah na branku. Důvod, proč se na seriál kupodivu nedívá špatně je vděčné sci-fi prostředí hvězdných válek, tentokrát okořeněné westernem tak, jak to proslavil mnohem povedenější Firefly. 6/10 ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Vše co jste nechtěli vědět o kdysi tajemstvím obestřené nejvíce cool postavě původní trilogie aneb ekvivalent otravného stokrát slyšeného žvatlání senilního strýce o jeho echt nezajímavém životě, trápeních a bolestech zad. Umocněno je to nezvládnutou dramaturgií, kdy "současná" linka by jakž takž mohla něco tuctově zajímavého nabídnout, ale nemá dostatečný prostor. A Temuera Morrison je bez helmy zoufalý. "Jak to tenkrát bylo" linka je zase z ranku, to proboha nikoho soudného přece nezajímá, stačilo by to shrnout v deseti minutách, ne v desítkách minut na poli několika epizod. To že to je jak první pokus náctiletého o fan-fiction, je pak už vlastně věc nepodstatná, stejně jako že to zpětně bere veškerou zajímavost té postavě v původní trilogii. Jenže do toho se to v druhé polovině na dvě epizody překlopí v regulérní třetí řadu Mandaloriana. Sice to nemá s děním seriálu spojitost, je to násilím naroubované, ale také jde o jediné díly, kdy je to zábavné a nikoli otravně unylé. Boba v nich má sotva cameo. A zároveň to vidět, s ohledem na kontinuitu, musíte před třetí řadou Manda. Absolutně zbytečné mlácení dávno důkladně vymlácené slámy, kdy každá postava musí mít svůj "příběh". I když o ní není vůbec co říci. ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já vlastně ani nevím, proč hodnotím tenhle seriál takhle vysoko. prvních pár dílů mi přišlo naprosto zbytečných a trapných. Dalších pár dílů se kecalo, strašilo, chodilo a znovu kecalo posledních pár dílů bylo v celku akčních, ale zase se pro změnu chovali postavy naprosto dementně. Malej Mistr Yoda mě občas nebetyčně sere, občas totálně baví.... Takže já v podstatě vlastně ani nevím. možná je to prostředí do kterého je seriál zasazenej, možná je to časová linka kterou v rámci Star Wars tento seriál (s mandalorianem) "okupuje".... Možná je to ten potenciál který by z těchto začátků mohl vzniknout. Nevím... ale 3* se mi prostě dávat nechtějí. Takže pálím 4 kusy a 77% a vnitřně cítím že trochu nadhodnocuji. Ať vás provází síla přátelé! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

miluju Star Wars,ale Boba Fett nikdy nebyl postavou,která by mě nějak extra zajímala.Jeho solovka je tak pro mě první SW seriál o kterém moc nevím co si myslet.Celá ta série totiž působí dost nevyrovnaně a budí dojem že pro Bobu neměli tvůrci vymyšlený extra dobrý příběh a tak si pomohli tím nejjednodušším co šlo.Díky tomu se tak na scénu vrací Mandalorian Din Djarin a Book of Boba Fett je tak prvním seriálem jehož dvě nejlepší epizody jsou z úplně jiného seriálu.Přítomnost Manda a následně i Grogua tu totiž zastínila úplně vše a naplno ukázala,že Bobův příbeh je v tomhle případě docela slabota.Byl sem připraven dát čtři hvězdy,nicméně když mi došlo,že bych je dal jen díky Mandovi,nechám to za tři a budu doufat,že v případné další sérii se to zlepší.Kdyby ale nevznikla a Disney si dal brousil diamant v podobě Mandaloriana,asi bych se nezlobil...68% ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Boba Fett nebol postava ktorá si podľa mňa zaslúžila vlastný seriál a v prvých epizódach sa mi to potvrdilo lebo som si k nemu musel dlho hľadať cestu. A to sa dá povedať vlastne aj o všetkom ostatnom. Tatooine je málo pútavá planéta nato aby sme väčšinu času boli iba na nej. Všetko čo Star Wars svet ponúka tu absentuje, celý dej je nezáživný, nudný a zbytočne naťahovaný. Návrat Manda, Baby Yodu atď bol iba na efekt aby fanúšikom ruzbušilo srdce, no nezabralo to na mňa. Obi-Wan nedopadol dobre ale určite ma viac bavil ajkeď mal scenár postavený na hlavu. Ani raz som tu nemal to klasické serialové nutkanie kedy koniec epizody nastajlujú tak že chcete v momente vidieť ďalšiu. Aspoň finále bolo super. Prehľadné, akčné a dobre natočené, no čo z toho keď ku postavám nič necíte a je vám jedno či prežijú. Mandalorian je oproti tomuto inde 4/10 ()

Galerie (82)

Zajímavosti (51)

  • Důvod výbuchu vzteku Krrsantan (Carey Jones) v kantýně a následnému utržení údu jednomu z Trandoshanů je jednoduchý. Po pádu Republiky a nastalolení Impéria se z Kashyyyku stále kolonie pro získávání otroků a také lovecký rajón Trandoshanů. Mladí Trandoshané považují za jednu z nejvyšší ctí získat kožešinu Wookieeho. (Veskoslav)
  • Během pronásledování speederů jsou vidět následující typy droidů: protokolární droid, astromech (R2) jednotka táhnoucí vozík, pit droid, několik myších droidů a droid ES-PSA Rickshaw. (LUKICKK)
  • Robert Rodriguez dabuje starostu Moka Shaizu, Ithoriana, který má na starosti Mos Espa. Ithoriani mluví mnohovrstevným jazykem pomocí ústy na obou stranách krku, což vyžaduje, aby starosta měl na sobě překladač. (Veskoslav)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

23.09.2023

Scenárista David S. Goyer (Muž z oceli, Terminátor: Temný osud) čerstvě dělal rozhovor v podcastu Happy Sad Confused a kromě jiného taky potvrdil jednu dlouholetou Star Wars spekulaci. Totiž že v… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Reklama

Reklama