Reklama

Reklama

Země

Trailer 1

Žena zdrcená osobní tragédií se uchýlí do odlehlého srubu, zjišťuje ale, že přežít v divočině není jen tak. Najde s pomocí místního lovce sílu vyléčit svoje rány? (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

barteca 

všechny recenze uživatele

Chtěla tam přežít, žít, umřít ? Vybavenost praktická i mentální pro pobyt v divočině absolutně nulová, udivující u dospělého člověka. Film ty trampoty jak přežít přibližuje málo věrohodně. Smíření se s takovou ztrátou bývá letitý proces a v tom byl film silný a věrohodný. R.Wright se osvědčila. P.S. Není to film pro vegany. ()

Lamprea 

všechny recenze uživatele

Až moc průhledná story, navíc to celý nepůsobí úplně přesvědčivě a chybí tam nějaká hlubší myšlenka. Varovat by vás měla už úvodní titulková ukolébavka... Přesto jsem věřil, že se z toho vyklube něco trochu dospělejšího. Vše plyne, tak jak byste čekali, Edee si najde opuštěnej srub a jak by se dalo čekat, trochu to nezvládá a bojuje o přežití. Doplňují to parádní scenérie a dobrá kamera - to je jeden z mála důvodů, proč je film koukatelnej. V týhle fázi vlastně nevím kde je problém, úplně nemyslím, že by to R. Wright nedokázala uhrát, ale něco tam prostě nehraje, není to dostatečně přirozený a film se podivně táhne. Jak by se dalo čekat, film rozpůlí samaritán Miguel, který Edee naučí pár tipů, triků k přežití. Od příchodu Miguela jde sice kvalita nahoru, ale stále je to těžce průměrná podívaná, která nakonec končí tak trochu kýčovitě. ()

Reklama

italka63 

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu nebyl můj šálek čaje. Skřehotavě nazpívaná houkající píseň mne varovala již na začátku a asi jsem to měla poslechnout. Ale byla jsem zvědavá, co z toho bude. Žena z města po traumatu si jde lízat rány do divočiny. Zahodí mobil, pošle pryč auto, vleze do zatékajícího srubu, nic nezná, nic neumí, pušku v kůlně, nějak to dá. Tak si pěkně hrdinčila, až málem botičkama zaklepala. To malé vzpružení v postavě lovce, který ji zachránil a filmu dal svým osudem jakýstakýs směr, to bylo žalostně málo. A to jsem přidala druhou hvězdičku za kameru! ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Po sérii comiksových filmov si Robin Wright strihla režisérskú veľkú premiéru a vytvorila silný komorný príbeh ženy, ktorá opustila svet ľudí a odsťahovala sa na chatu do horskej samoty. Citlivo poňatý snímok s množstvom úchvatných prírodných obrazov postupne obnažuje ženskú dušu. Táto cesta je tŕnistá a náročná. Záverečné vyvrcholenie tlačí slzu do očí a logicky dotvára celý príbeh. Pekný hĺbavý film. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Rodinnou tragédií zdrcená žena utíká přežívat do srubu v (nádherně fotogenické) divočině – s její městskou nešikovností na hraně sebetrýzně až sebevraždy, jelikož si nedokáže naštípat dříví či ulovit potravu, a když jde v mrazu na záchod do kadibudky, nechává dokořán otevřené dveře do (ne)vytopené světnice. Ale přežije, především díky chápavému zálesákovi. Zatímco zpočátku mě spíš iritovala, ve druhé polovině už jsem s vnitřním vyrovnáváním (skvělé) Robin Wright souzněl, silný závěr dokonce vydoloval i hezké emoce. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Robin Wright (Edee) hraje ženu opouštějící civilizaci, aby žila sama v přírodě. Její bývalý manžel Sean Penn režíroval životopisný film Útěk do divočiny (2007) o muži, který opustil civilizaci, aby žil sám v přírodě. (sator)
  • Natáčení probíhalo ve Skalistých horách západně od Calgary v kanadské provincii Alberta. (sator)

Reklama

Reklama