Reklama

Reklama

Nebezpečný

Trailer 1

Bývalý zločinec Dylan byl podmínečně propuštěn na svobodu. Když za záhadných okolností zemře jeho bratr, rozhodne se odhalit pravdu a zjistit, co skrýval. Půjde přitom však o život i jemu... (TV Prima)

Recenze (53)

JokerBaby 

všechny recenze uživatele

ŠKODA - Čakal som od tohto filmu viac . Nič sa tam poriadne nedialo . Béčkový film. Keď som nazrel do Režiserovej duše mal som pocit že z toho chcel mať aspoń ten film ,, NOBODY,,. Nevyšlo nič - veľké sklamanie . NIkomu sa tam nechcelo hrať. Každý to len predstieral. Starý MEL GBYSON BOL podarený , aj keĎ nič nezahral . Celý film hral sám Scott Eastwood ale z nezáujmom bez hereckého nasadenia. Snažil sa to zachrániť KEVIN DURAN - ale na hlavný hrdina 2  ako osoba ešte nedozrel. Film je inak celkom ok. Tak na večer v kľude kuknúť ak nemáš čo robiť doporučujem. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $8miliónov║ Tržby USA ║ Tržby Celosvetovo $135,871 ▐   Scott Eastwood je z výberom svojich úloh ako na hojdačke, prevažne vo vedľajších úlohách je fajn ale keď má viac priestoru a má potiahnúť tak to je už troška problém, jeho dramatický prejav tu je dosť kostrabatý. Príliš akčné béčko. /35%/ ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Dylan Forrester (Scott Eastwood) jede na pohřeb svého bratra, který náhle zemřel. Vše se zkomplikuje v momentě, kdy dorazí Cole (Kevin Durand) se svými kumpány... Film se vzhledem k minutáži strašně vleče. Osmdesát minut by bohatě stačilo. Co bylo ve filmu špatně? Psychický stav Dylana Forrestera měl být více rozveden, aby jeho chování dávalo větší smysl. Divák by se měl dozvědět mnohem dříve důvod Coleovi návštěvy, protože to trvá víc jak hodinu. Proč? Mel Gibson hraje ve vedlejší roli doktora Alderwooda, přítele na telefonu, který se snaží Dylanovi pomoci svými radami. HODNOCENÍ 30% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Prkenný Scott Eastwood protáhl svoje údy akcí. A je jasné, že dramatický herec z něj hned tak nebude. S osvědčeným režisérem béčkových filmů Davidem Hacklem a scenáristou Christopherem Borrellim si vyprodukoval film v podstatě na míru. Čím méně dialogů, tím lépe. A když se v jedné vypjaté akční scéně ocitne za kulometem staré válečné ponorky, je radost na něj pohledět. Je pak úplně jedno, zda hraje honáka dobytka, sexy hrobníka, vilného gynekologa nebo právě maníka, co trpí formou sociopatie a jeho cvokařem je mu Mel Gibson. Škála výrazových prostředků je u něj nevelká, tudíž nemá smysl pitvat jeho hereckou jednotvárnost. Místem dramatického dějiště je ostrov s opuštěnou námořní základnou, kam zavítá na smuteční slavnost svého zesnulého bratra, ohledně jehož smrti chce znát pravdu. A vzápětí je tato vzpomínková sešlost narušena vpádem teroristické bandy žoldáků, kterou vede Kevin Durand, jenž si přišel pro svůj (tajemný) lup. Filmu se podařilo natáhnout solidní herecký ansámbl, který také čítá Famke Janssen, Tyrese Gibsona, Brendana Fletchera a dámské herecké naděje Destiny Millns a Leanne Lapp. Nějaká mimořádná tvůrčí originalita z filmu nečiší, jeho nápadité aspekty jsou ale dobře rozvrženy a nějaká unylost rozhodně nehrozí. Přepadení se sice odehrává v nočních scenériích, naštěstí osvětlovači svítili hercům svědomitě na jejich akční cestu, takže milovníci tmy si tolik na své nepřijdou. Výsledkem je snaživý akční thriller, který je naprosto důstojným zástupcem své filmové kategorie. 8/10 ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jedna za ty známý ksichty, kterých je mi vskutku líto, že se zde objevily. Až na syna Ístvůda, ten hrál v mrdkách už v počátcích. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Příšerný akčňák na úrovni novodobých Seagalovek/Willisovek. Eastwood mladší je jedno z největších hereckých prken své generace, Hackl je packal a Mel Gibson asi potřeboval na jídlo. Film ve kterém se vůbec nic neděje a když se začne něco dít, divák ještě rád vzpomíná na to, když se pouze nudil. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to blbé, lacné nezáživné béčko v ktorom sa nekonečne kecá a keď už konečne dôjde na akciu, tak je to podfinancovaný trapas. Ešte pár takýchto filmov a Gibson klesne na Willisovu úroveň. Šialený Gibson tu je len ojeb na plagát. Párkrát sa mihne na pár sekúnd, celý čas sedí u seba doma mimo ostatných hercov, takže tipujem, že svoje scény odohral za jeden deň. Mladý Eastwood sa snaží cediť cez zuby tichým tónom hlášky ako jeho foter, ale charizmu nemá ani stotinovú. Famke Janssenová už vyzerá otrasne a zbesilý Gibson je ako herec rovnako mizerný ako vždy. Ako celok to je odpad, ale jednu hviezdu dávam za ponorku pre ktoré mám slabosť. 1/10. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Je to B-čko, ale také negatívne recenzie a prirovnávanie k posledným Willisovým hovadinám si určite nezaslúži a to z niekoľkých dôvodov: 1. námet je zaujímavý - zabiják, ktorý počas likvidácie svojich protivníkov konzultuje s psychiatrom o svojich pocitoch, je proste super, 2. prostredie opusteného ostrova s opancierovaným domom má dobrú atmosféru, 3. vizuál je fajn (neporovnateľne lepší ako tie lacné C-čka, čo točí Bruce), 4. Eastwood aj Mel sú úplne v pohode, dokonca si to zjavne Mel celkom užíval. Zvyšok obsadenia už nie je taká výhra, hlavne hlavný záporák mohol byť charizmatickejší a matka vyzerá, ako by ju vytiahli z nejakého útulku pre bezdomovcov. No ani tí ostatní nezaujmú. Aj v príbehu sa postupne objavujú trhliny a úroveň filmu tak dosť kolíše, ale stále je to pozerateľné a WTF momentov je minimum. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Malé nekvalitní béčko, v němž jediné dobré je jméno Eastwood a podivně nepasující Mel Gibson. Špatná akce, špatný scénář. Ale nejhorší je režie, která nevede herce ani trochu a neumí vytvořit špetku atmosféry. Takové nic moc. Ale nápad dobrý. Lepší režisér a mohlo z toho být fakt slušný béčko. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Podprůměrné a hlavně nudné akční céčko s nesympatickým Eastwoodem,znuděnou Famke Janssen a epizodním Gibsonem.Ten byl vlastně jediný důvod proč sem na tohle chtěl koukat a tak nějak sem doufal,že to bude ucházející béčko.Gibson se tu ale bohužel zwillisoval a je dost evidentní že jeho natáčecí čas byl v rámci hodin…20% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser filmu Grizzly Zabijak 2015  natocil dalsi nudny plany podpriemerny tupy akcnak, kde ukecal stareho este ciperneho deda Mela Gibsona a mladeho Vychodneholesa. Dedo Gibson si odrapotal to svoje a mal na haku, no a mlady VychodnyLes sa snazi ist v stopach svojho tatku - no nema, na to, ne, ne. Stary pan VychodnyLes je len jeden, z jeho potomkov neprerazi uz asi nik  : 20 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Režisér Grizzlyho asi nějak usnul na pomyslnejch vavřínech. Znovu spíš podprůměrná zábava bez větších emocí, . Přiznám se, že sem film viděl asi před týdnem, a už si nepamatuju podrobnější obsah. Tak asi tak. 40%. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nesúhlasím s obsadením hlavného hrdinu. Každý predsa vie, že najlepší bezemočný a bezvýrazový herec je Ben "tvárová obrna" Affleck. On tu mal byť. K zvyšku castingu nemám výhrady. Nebezpečný je ale len tuctový Bčkový akčňák, ktorý neurazí, ale ani nepoteší. Jedna za obsadenie, druhá za prepojenie s históriou. 2 z 5 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ach jo další z parodií na akční filmy. Chlápka podmínečně propustí z vězení a on zjistí, že mu umřel brácha tak jde na ostrov kde žije zhruba 6 lidí a zjistí, že ho zabili chlápci pro, které on dříve pracoval a ti něco chtějí. Chlápci jsou neschopní uteče jim dokonce spoutaný rukojmí jeden z nich má odstřelovačku a není schopný se trefit, záporák je k smíchu v jedné scéně si jen tak ze srandy zabije jednoho svého komplice a nejhůře dopadla hlavní postava co vypadá jak psychouš a dokonce se tak i chová a mele takové sračky ve stylu nejsem nemocný jen mám nutkání zabíjet lidi nebo nechtěl jsem tě zabít zatím. Aby to bylo zajímavější volá si s psychiatrem (Gibsonem) a ptá se ho zda může zabíjet lidi, když je v ohrožení ten psychiatr mu radí ať to nedělá, že je jiný člověk pak uslyší výstřely a řekne mu, že může zabíjet. Do toho před ostrovem je agentka fbi co je tak neschopná si zajistit posraný vrtulník nebo člun a jen tam sedí v autě a čumí, aby se tam nakonec dostala. Ani nevím za co tu jednu hvězdu dávám. ()

Reklama

Reklama