Reklama

Reklama

Vrcholný predátor

  • USA Apex
Trailer

Šest zbohatlíků si zaplatí za to, aby na opuštěném ostrově mohli ulovit člověka. Situace se ale obrací a kořistí se stávají oni sami. (Filmbox)

Recenze (23)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Už jednou jsem tuto lesní seschlost rozkoukal a nevydržel jsem. Teď je čas to dohnat a začít tím pořádně svůj další rok plnej hoven. Nýl Mekdonof tam dřepí doslova celej film v křesle a pronáší náký žvásty jak kdyby se nechumelilo. Willis má kariéru asi jako jeho vlasy. Film samotný - nuda, les, míření pistolkou, kecy upocenýho chlapa s vousama, willisuv ksicht a mekdonůf posed. Parádička totální. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Před časem vyšlo najevo, proč se akční legenda Bruce Willis upsal na několik desítek neuvěřitelně příšerných filmů a přestože to je smutné, nejde nad tím přivřít oči. Apex je asi největší bizár, ze kterého jsem ale nějak cítil to, že v rukách někoho šikovnějšího, to mohlo být zábavné béčko. Výsledná "kvalita" tak není pouze chybou Bruna. ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Je to mizerne zanrove cviceni, ktere vam ukaze svou nejhorsi tvar. Usetrete cas a uzijte si venku slunecni den. Krvave nasili je kombinovano se spoustou klise. Pritom zapletka mela potencial zabavnosti. Na predoscarove vyhlasovani nejhorsiho filmu roku Zlata malina ma Bruce Willis,ktery prave ze zdravotnich duvodu slabnuti hlasu ukoncil karieru ,svou vlastni soutez.Je zde nominovano hned sest jeho poslednich filmu vcetne tohoto ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Willis dosiahol vo svojom snažení vrchol, ktorý už nikdy nikto neprekoná a aj posledných 20 Seagaloviek a x ďalších hovien oproti tomu vyzerajú ako Oscarové filozofické veľkofilmy. Willis má svoju vlastnú kategóriu. Jebem na vás a vy mi za to platíte alebo aspoň na to čumíte, debili, muhehe. -(radšej aj slovne, mínus)100%. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ze začátku vypadal Apex jako první willisovka po hodně dlouhé době na kterou se bude dát koukat a nebude potřeba si po jejím zhlédnutí vymýt oči desinfekcí.Nápad sice nebyl kdovíjak originální - blízká budoucnost (asi),opuštěný ostrov a na něm zbohatlící lovící lidi pro potěšení,přičemž Willis je tu v roli kořisti - ale o slušnou akční jednohubku mohlo jít úplně v klidu.Jenže chyba lávky.Kdo by čekal,že Willis (který v případě,že přežije do určité hodiny bude svobodný nebo něco takového) začne kosit jednoho "záporáka" za druhým,ten se hodně plete.Willis se tu víceméně prochází lesem,občas někoho "tajně" pozoruje a záporáci se mezitím zvládají vybíjet mezi sebou.A když pak na konci začne - respektive mělo by začít - přituhovat,tak se většina akce stane mimo záběr a najednou je konec.Těžko říct,jestli je to zdůvodu financí,nebo demence scénáře,potažmo režiséra,ale ono je to vcelku jedno a i nadále tak bude platit,že poslední slušný film z Willisem (který má jen za letošek na pažbě osm!! filmů) je tři roky staré Přání smrti..20% ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Bruce Willis běhá po ostrově a nahání ho 6 chlápků a jedna ženská pokud přežije do určité hodiny bude volný pokud ne umře. Teď si možná řeknete kde je problém a proč to má tak malé hodnocení ? No jednoduché oni ho totiž nehoní a zabíjejí se píše mezi sebou Bruce tam jen chodí v červené mikině (jen idiot si vezme na takové místo takovou barvu kdy ho může každý vidět, ale režisér to věděl tak mu pomohl tím, že to stejně není důležité)  mele sračky a občas si vystřelí  jeden z nich v průběhu filmu někoho zabije a oni ho  honí  jeden z nich předtím taky někoho zabil, ale to se neřeší ten asi zabíjet může. Zhruba 15 minut před koncem už žijou jen 2 a , aby to nikdo režisérovi nevyčítal povolávají se chlápci a ženské bůhví z kama a Bruce je zabíjí . Bohužel je to nudným způsobem a nevyrovná to tu nudu konec si asi jednu hvězdu zaslouží za to jak je to blbé , ale necháme to na odpadu . ()

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem uvažoval alespoň o 1*, ale akční film o lovení oběti téměř bez akce a když už tak hodně špatné, kde hlavní hrdina jen chodí po lese v červené bundě, asi aby nebyl vidět, si nic než odpad nezaslouží. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Odpadová mánie přítomných uživatelů, týkající se Willisových filmů z konce jeho kariéry, pokračuje i v případě Apex v nezastavitelném tempu, až z toho mám pocit, jestli to není již trochu takový místní rituál, nehledící na skutečnou kvalitu daného filmu, ale spíš držící se hesla: Kdo nedá Willisovi Odpad, nepatří mezi nás. Tak já tedy demonstrativně ten Odpad nedám, abych dal najevo, že se nehodlám stát součástí stáda a udělím tomu jednu hvězdičku, minimálně kterou si to určitě zaslouží, jelikož zas až taková mizérie to fakt není, a dokonce jako už několikrát si dovolím zmínit fakt, že při štědřejším rozpočtu a bez účasti pana Willise, který tu je opět tou jednoznačně největší přítěží, by se mohlo jednat o docela snesitelné béčko, které by rozhodně neuráželo intelekt minimálně diváků, kteří si jsou vědomi, že nesledují oscarové drama, ale nenáročný, přímočarý akčňák, jehož jediným cílem je bavit. Já si tak vážně myslím, že celý Apex má poměrně slušný spád, zápletka je sice primitivní a nenápaditá až běda, ale jak jsem zmiňoval, za jiných podmínek by mohla představovat funkční zábavu, postavy a jejich herecké představitele lze též považovat v rámci možností za poměrně výrazné prvky a kupodivu neurážejícím způsobem tu vypadá akce, která je poměrně drsná, ale hlavně nepůsobí tentokrát až tak přiblble, jako je v podobných produkcích zvykem. Bohužel, tvůrci se tu na druhou stranu opět nevyhnuli naprosto neuvěřitelným nesmyslům a doslova debilitám ve scénáři, čímž též jako obvykle zásadním způsobem znehodnocují úroveň celé té podívané, jednotlivé dialogy pak trpí totální demencí, no a nakonec jsem si ve výčtu negativ nechal samotného Bruce, jehož hrozivý herecký výkon je již evidentně notně poznamenán nemocí, takže divák při pohledu na jeho funící a nepřítomný výraz trpí, nehledě na to, že jsem měl navíc v nadpoloviční většině jeho výstupů pocit, zvlášť pak při jakémkoliv jeho pohybu, že ho zaskakuje nějaký podobně plešatý dabér, což je fakt ubohý a hlavně nedůstojný. Takže je to asi tak, samozřejmě se jedná o další megalacinou béčkovou blbinku, na druhou stranu bych to ale neodsuzoval zas až tolik, jelikož pár pozitiv Apex s jemnou dávkou tolerance nabízí, takže Odpad fakt ne. ()

borec999 odpad!

všechny recenze uživatele

Fuck berries, fuck trees, fuck nature, fuck air, fuck everything! Táto WTF replika Brucea Willisa plno reflektuje jeho prístup k tvorbe filmov v posledných 2-3 rokoch. Willisovi sa proste strašne nechce(mám pocit že vo filme vidíme viac jeho dabléra než jeho samotného) a keď už aj musí byť na obraze, tak každou svojou bunkou dáva najavo ako veľmi ho to obťažuje. Výsledkom jeho lenivosti a tvorcovskej neschopnosti všetkých zúčastnených je a)u Brucea herectvo za ktoré by si hanbil aj ochotník a pri ktorom predvádza,najmä v scénach sám so sebou, absolútne cringe repliky a grimasy a pri ktorých neviem či si z nás všetkých robí srandu alebo to malo byť vtipné, či nebodaj myslené v plnej vážnosti a b) film, ktorý je absolútnym dnom asi vo všetkom načo si spomeniete od akcie po totálne nelogický dej, ktorý aj tých pár zásad ktoré stanoví hneď nato poruší (napr. je nám povedané, že Bruce vo väzení s nikým neprehovoril už viac ako 3 roky a v ďalšej scéne nato hneď vedie 3 minútový dialóg/ lovci sa nikdy medzi sebou navzájom nelovili a o pár minút nato sa všetci začnú veselo zabíjať :D). Mal som tu česť(Smolu) vidieť všetky Bruceove nové filmy, ale Apex je z nich suverénne najhorší a je ukážkovým príkladom kedy využívať hodnotenie odpad! 0% ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

jen na uspání ... hovadina ... přitom vizuálně dobré ... příběhově však brak ... škoda ... vévodí tomu dvě dobrá jména ... ()

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

Sanka mi padla,ale verte,ze nie v dobrom slova zmysle,videl som uz vela zlych a primitivnych filmov,ale tento sa dostal na prve miesto v rebricku,cumel som ako ko*ot,co moje oci vidia,neviem,ze aky honorar dostal Bruce Willis,ale,ze sa dal nahovorit hrat v tejto zumpe,to neviem pochopit,hroza,des,to snad ani nie je realita,ale sku*vena nocna mora,ospravedlnujem sa,no posielam to do odpadovych vod...:-) ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Podle klasického příběhového schématu „lovec - kořist“ jsem očekával alespoň obyčejný nízkorozpočtový akčňák, který když už nic, tak aspoň nebude nudit a bude mít hromadu drsných akčních scén. Apex však nesplňuje ani tyhle základní, vcelku triviální požadavky. Nízký rozpočet číší doslova z každého záběru, efekty jsou až komicky otřesné, dobrých přestřelek a soubojů se během hodiny a půl téměř nedočkáme. Poutavost je na nule, atmosféra zrovna tak. Nic, absolutně nic zde nedává smysl, scénář podle mě nikdo reálně ani nepsal. Herci zde prakticky ani moc nemají co hrát, žádná postava není ani trochu sympatická, všechny jsou extrémně ploché a nezáživné, Bruce Willise nevyjímaje. Apex je druhý film s Brucem Willisem režírovaný E.J. Drakem, který jsem měl tu čest vidět, a mě jímá hrůza, že ti dva spolu natočili ještě další dva filmy, jejichž kvalita bude s největší pravděpodobností podobná Apexu či Kosmickému hříchu. I těch zdejších 17% si podle mě snímek vůbec nezaslouží. Zaslouží si jedině jasný a rázný ODPAD a skončit někde hluboko v propadlišti dějin. 0/10. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Jednoznačné sklamanie, trio E.J. Drake, Corey Large a Bruce Wills sa dali do tretice dokopy a zas z toho vznikla trápna blbosť. Je to taký mix filmov Hard Traget, Running Man a Survivng the Game, ktorému chýba napätie, nejaká akčnejšia scéne či poriadne hlášky. Čo tomu nechýba? Nuž charizmatický herec, bohužiaľ nehovorím o Brucovi, je nim Neal McDonough, chladný, neľútostný lovec v jeho podaní dokáže navodiť príjemné mrazenie, bohužiaľ viac toho nakecá ako naseká. Bruce je totálne jalový, prechádza sa nepozorovane lesom v šľapkách a nenápadnej červenej bunde, dosť blízko nato, aby všetko videl a počul, ale zároveň ho z lovcov nikto ani len nezahliadne. Jeho jediná poznámka dokáže medzi lovcov vniesť paranoju a spôsobiť ich skazu, pritom je to úplne nevinná poznámka. Na konci sa zobudí, všetko chvatne vystrieľa, zhrabne honorár a čaká, kým mu firma Drake & Large pošle ďalšiu neodolateľnú ponuku. Jedinou ako tak zábavnou scénou sa tak pre mňa stála tá s mínami, a aj keď k tomu pripočítam snaživého McDonougha, na viac ako tých 20% sa APEX nevytiahne. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Několik pitomců chodí po lese, máchá zbraněmi a odříkává úplně debilní scénář. Jo a taky loví Wyliže. Ten je obvykle někde zalezlý, kouká kolem a vypadá to, že každou chvíli umře na infarkt nebo na stáří, ačkoli tam jen sedí na prdeli. Kromě prvních několika nadějných minut je to mrzká žumpa. (4%) ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Tak musím povedať, že prvá polhodinka je naozaj obstojná. Avšak keď začne lov tak naša lovecká šestica sa začne odjebávať medzi sebou(akože pôsobili trošku crazy ale žeby sa to takto zvrhlo som nečakal) ale ok pristúpil som na túto hru kde Willis síce preložil krížom slamy ale bolo to hodenie kameňa alebo pár výstrelov, avšak ako sa postupne zmenšoval počet zabijakov bolo my jasné, že skôr či neskôr musí Willis začať akciu. No a človeče prvý odjeb prišiel keď sa nám film snažil povedať, že naša lovecká grupa aa zabíja kvôli Willisovi lebo má akési special power, ale to povie Neal avšak nepotvrdí sa to. No a potom keď už ostane len sám neal tak si povolá pár nadháňačov na pomoc, a vtedy som si povedal, že buď bude záver obstojný alebo odfláknutý. A áno je to tá druhá možnosť, väčšinu nadháňačov odjebe Willis offscreen a záverečné zúčtovanie, to je výsmech divákovi do ksichtu. Ale 3* dám, tak nejako si na tieto Willisove pičovinky zvykám, pokiaľ majú aspoň čo to do seba a henta má, napríklad celkom drsnú lovkyňu. ()

cerdax2 

všechny recenze uživatele

Jeden z "o chlup" lepsich filmu Bruce Willise. Banda bohatejch blaznu, ktera si muze dovolit za penize cokoli (i hon na cloveka), se chova jako banda blaznu (rozumej nemaj se radi, hadaj se a zabijej se) a strejda Bruce je pri tom pozoruje (byt on ma byti lovenou zveri). Jsa hladov da si strejda Bruce radioaktivni ostruziny (asi aby snesl nasledne ukecane intermezzo) a pak zacne (na chvili) rezba, nasledovana kecy a velkym finale ve forme scenaristickeho nesmyslu. Nenarocne, nizkonakladove Bcko se sci-fi prvky (teleport ve forme tri sviticich tyci :)). 50%. ()

Pavlo odpad!

všechny recenze uživatele

A je to tu, akčný film s Bruceom, v ktorom ho nevidíme v podstate v žiadnej akčnej scéne. Všetko si odrobia ostatní a on len žvaní a žvaní... Scény s ním sú ako keby z iného rádoby-psycho filmu. Neskutočná strata času. Asi má už svoje úspešné dni dávno za sebou. Na plagáte ho mali nechať držať radšej misku s lesným ovocím (kto už túto hrôzu videl, pochopí) :-D :-D ()

Reklama

Reklama