Reklama

Reklama

Depeche Mode: Only When I Lose Myself

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 1998, 4:15 min

Obsahy(1)

Skladba Only When I Lose Myself byla vydána jako hlavní singl z kompilačního alba „The Singles 86>98“ britské elektronické kapely Depeche Mode z roku 1998. Klip režíroval britský fotograf Brian Griffin, který byl tvůrcem obalů jejich alb „A Broken Frame“, „Black Celebration“, „Speak & Spell“. V tomto až mysteriózním klipu můžeme vždy vidět dvojice osob, které znázorňují dvě strany jedné osobnosti, jenž se vždy jedna z nich promění kvůli své závislosti, a to vše s vážnou tváří pozorují členové kapely z neidentifikovatelné místnosti. Ve videu můžeme vidět velké množství aut, ať už v provozu, rozbitých anebo dokonce levitujících. Ve videoklipu vystupuje třináct komparzistů a tančící dvojčata Neena a Veena Bidasha a také dvojčata modelky Diane a Elaine Klimaszewski. (Trajektt)

(více)

Recenze (2)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nedocenený singel a nedocenené video. Pričom v roku vzniku išlo o slušný šláger, ale keďže nešlo o súčasť žiadneho albumu, hoši na pieseň na dlhé roky zabudli. Vizuál vzdušne znejúcej piesne je presne v štýle hudby, ezoterický, atmosférický a akoby vystrihnutý z Lynchovho filmu. Potom niet divu, že tu aj autá lietajú. Len tá chladnička v pozadí mi lezie dodnes na nervy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Depešácky pohľad na hillbillies, a to presne v takom rozpoložení, aké by ste of tejto kapely čakali. ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Ve videoklipu můžeme vidět sešrotovaný bílý Cadillac Eldorado a vínový Cadillac Sedan DeVille. V dalším záběru tancuje postava v červeném okolo Ferrari F355 Berlinetty. A v závěru klipu je auto dokonce na dva kusy – to je (nebo spíš byl) Chevrolet Caprice Classic. (Trajektt)
  • Natáčení probíhalo několik dní v červenci roku 1998 nedaleko zábavního parku Six Flags Magic Mountain v Santa Claritě v americkém státě Kalifornie. (Trajektt)

Reklama

Reklama