Reklama

Reklama

Depeche Mode: A Question of Lust

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 1986, 4:15 min

Obsahy(1)

A Question of Lust je druhý singl z pátého alba „Black Celebration“ britské kapely Depeche Mode, který natočil britský režisér hudebních videoklipů Clive Richardson. Byla to jeho poslední spolupráce s kapelou s,e kterou natočil 9 hudebních videoklipů včetně People are People nebo Everything Counts. Ve videoklipu vidíme všechny členy kapel z koncertu, který byl natočen 2. dubna v irském Dublinu včele se zpívajícím Martinem Gorem, kterého můžeme spatřit na začátku klipu v rouše Adamově. Záběry z koncertu se prolínají se záběry natočených na svahu, na kterém vidíme zbylé členy kapely, kteří hrají na různé hudební nástroje. Frontman David Gahan zde hraje na tamburínu a na velký buben. V roce 2009 tuto skladbu předělala norská kapela A-ha. (Trajektt)

(více)

Recenze (2)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Osobne nechápem, prečo vyšla A Question of Lust ako singel, keď na BC boli megapecky, ako Here is the House a neopakovateľná ústredná pieseň. Ale dobre, AQOL je solídny ploužák, ktorý si Gore rád opakuje vo svojich akustických setoch na koncertoch. Klip je proste len spievajúci Gore, zábery na hrajúcich členov kapley a nejaká omáčka k tomu. Gore je ale vo svojom šialenom outfite, no povedzme že nenadčasový. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Song, má osobitú atmosféru, jednu z mála tejto skupiny. Klip sa radí skôr k priemerným, ničím neobohacujúci ani ich tvorbu a ani samotný song. ()

Reklama

Reklama