Reklama

Reklama

Mistr loutkář

  • USA Puppet Master (více)

Obsahy(1)

Alex Whittaker a tři další okultisté vyšetřují rozruch kolem tajemství života, které objevil mistr loutkář - Andre Toulon. Brzy objeví Toulonovo tajemství smrti ukryté v pěti loutkách: každá z nich je jedinečně přizpůsobená k vraždění a mučení. "Tunelář" vyvrtává ostrou vrtačkou na své hlavě do lidí díry. "Pijavicovka" vylučuje vraždící pijavice, které vysají ze své oběti veškerou krev. "Špendlíková hlavička" zápasí se svými nepřáteli obrovskými rukami. "Čepelkář" má místo jedné ruky hák a místo druhé nůž ostrý jako břitva. A "Kašpárek", mozek celé pětice, plánuje vražedné akce. Dohromady tvoří armádu zkušených vrahů, geneticky naprogramovaných chránit smrtící tajemství, které skrývá MISTR LOUTKÁŘ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné, co tu stojí za řeč, je hlavní hudební motiv a úvodní scéna v hotelu, která slibuje mnohé...žel v hrdlo lže. Raději bych se pokusila rozetnout gordický uzel plyšovým králíkem, než tohle čiré zoufalství vidět znovu. Ukázkový příklad filmu, který je tak špatný, že se mu člověk nemůže už ani smát. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ve své době určitě bomba, dnes už bohužel průměr. Bohužel tohle nepatří ani z daleka z tomu nejlepšímu od Puppet master série a už vůbec ne od společnosti Full moon(ač se jedná o jejich zlomový film), tenhle díl se poněkud táhl ale nastolil příběh který byl ještě hodněkrát zfilmovaný, loutky se hejbou fajn a ukazují jak bizarně se dá zabíjet, ale je to spíše takový rozjezd. Další díly jsou většinou daleko lepší. ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

[4. Kladenský festiválek] V dětství jsem vždycky dávala přednost hraní si s autíčky. Už vím proč! Protože všechny panenky ve mě vyvolávají strach. Nejdřív to byla panenka Chucky, teď loutka, která má místo rukou hák a nuž a místo očí hřebíky. Nu a panenka zvracející pijavice můj strach z hraček umocnila. Moje děti dostanou na hraní radši prázdnou láhev od piva, nebo plnou? To bude bezpečnější :D ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Béčko jako fík. Loutky nejsou ani trochu děsivé (možná s výjimkou Pijavice, ta je aspoň nechutná), spíš směšné. Pohybují se trhaně a je docela nepředstavitelné, že by zabily člověka. Takže se u tohohle hororu nasmějete, ale noční můry vám zaručeně nezpůsobí. Navíc se jedná o takový.. řeklo by se WTFM, čili What The Fuck Movie. Celou dobu jsem si říkal "O co tam kurva jde?" Scéna s tanečním výstupem je úplně zbytečná, nemá ve filmu žádnou úlohu, podobně oživlý psík, sen o pijavicích, útok loutek na svého majitele.. Podivný, podivný, podivný film! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Roky som sa tomuto snímku vyhýbal. Filmové horrory mám veľmi rád, ale niečo mi hovorilo, že toto bude poriadna kravina. Teraz som si ho teda konečne pozrel a konštatujem, že môj ciťák ohľadne kvality tohoto diela sa potvrdil. Nepáčilo sa mi to. Prvú pol hodinu sa tam prakticky nič nedeje a čo nasleduje potom je na smiech. Neohrabané, mrňavé bábky ožijú a pustia sa do zabíjania ľudí. Malí vraždiaci Tunelár, Pijavicovka, Špendlíková hlavička, Čepelkár a Kašpárek ma ani nevystrašili, ani nepobavili. Vôbec ma nezaujali. "Majster bábkar" je horror jedine tak pre deti z materskej škôlky. ** ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Loutka Blade (Čepelkář) vyžadovala ovládání pěti loutkaři během svého pohybu. (JesterKruger)
  • Asijská loutka na začátku filmu, který se dívá z okna Andreho Toulona, ​​je ve skutečnosti skutečnou barmskou operní loutkou jménem Zawgyi – alchymistický kouzelník. (JesterKruger)
  • Natočení filmu bylo inspirováno britským snímkem Dolls (1987). (Chatterer)

Reklama

Reklama