Reklama

Reklama

V karavanu po Česku

(seriál)
Česko, (2021–2022), 6 h 9 min (Minutáž: 26–27 min)

Série(2) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Aleš Háma putuje v karavanu Českou republikou, objevuje pozoruhodná místa a doslova ochutnává jejich atmosféru, chutě a vůně. Na své cestě potkává řadu zajímavých lidí. Nový cestopisný cyklus je volným pokračování divácky úspěšného seriálu V karavanu po Slovensku. (Česká televize)

Recenze uživatele cheyene k tomuto seriálu (3)

V karavanu po Česku (2021) 

V ČR je spousta míst, která lze navštívit a stála by za zařazení do tohoto počinu, avšak do šesti epizod není možné natlačit vše. Výběr, který tu je, stojí za to. Koncept pořadu je stále dobrý, ale cestování po Slovensku s D. Gondíkem bylo svěžejší, lepší, zábavnější a samozřejmě (logicky) originálnější. Aleš Háma se sice snaží, ale Gondík mi přišel civilnější, vtipnější a více se snažil zúčastnit atrakcí, jak tu už někdo přede mnou také poznamenal. ()

Olomoucký kraj (2022) (S02E02) 

Díl by musel mít alespoň hodinu, aby mohl představit olomoucký kraj podrobněji. Javořičské jeskyně jsou krásné a v kouzelné lokalitě (nedaleko majestátní hrad Bouzov), jen škoda, že tvůrci nezmínili obec Javořícko a její tragický osud. Rychlebské hory jsou půvabné, Lázně Jeseník znám velmi důvěrně, stejně jako olomoucký kraj celkově, takže sledování tohoto putování potěšilo, stejně jako hanáčtina v Příkazech. ()

Liberecký kraj (2022) (S02E05) 

Jako dosud každá epizoda (včetně těch s D. Gondíkem) je i tato správnou pohodovkou s krásnými záběry a milou doprovodnou hudbou. ()

Reklama

Reklama