Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka Vivian Kent se vzepře šéfovi a pustí se do reportáže o údajné bohaté dědičce Anně Delvey z Německa, která ve vazbě čelí obvinění z krádeže bez možnosti kauce. (Netflix)

Recenze (4)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím tomu nemohu přijít na chuť. Hlavní herečka Anna Chlumsky šíleně přehrává a na její grimasy jsem alergický už po prvním díle. Uvidíme, co se z toho vyklube a zda z toho bude druhý Tinder Guy, nicméně zatím mě to moc neoslovilo... ()

kachie 

všechny recenze uživatele

Po prvom diely končím. Tešila som sa na Juliu Garner a na zaujímavý prípad. Z oboch je tam veľmi málo... Namiesto toho sa tam venuje čas absolútnym blbostiam, ktoré neverím, že niekoho zaujímajú. ()

Awer odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je prostě tak neskutečná přehlídka filmařských klišé, tak zabitý námět, tak hrůzně odrazující první díl seriálu... Jasně, že bych to nenatočil líp. Ale hodně jsem se na to těšil a minimálně v té první epizodě je to natočený blbě, to poznám. "Strašlivě napínavé" levné obraty, parta čtyř super duper investigátorů vytržených z okolního světa, jejíž kinematografická účelnost umřela před padesáti lety, a ta neustálá rádoby hustota, kterou v pár kratičkých sekvencích dokážete považovat za autentickou, ale nakonec slouží jen k tomu, abyste viděli, jak se laťka ani netřese, protože celý ten flop se odehrál hluboko pod ní... Bída, strašná bída, anachronismus, čiré sorokinství. ()

Reklama

Reklama