Reklama

Reklama

Neskutečná Anna

(seriál)
  • USA Inventing Anna
Trailer 2
USA, 2022, 10 h 8 min (Minutáž: 59–83 min)

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Odvážná podnikatelka, nebo mistrná podvodnice? Novinářka zkoumá případ Anny Delvey, která si jako údajná dědička obrovského jmění naklonila newyorskou smetánku. (Netflix)

Recenze uživatele tomik99 k tomuto seriálu (4)

Život na vysoké noze (2022) (E01) 

Zatím tomu nemohu přijít na chuť. Hlavní herečka Anna Chlumsky šíleně přehrává a na její grimasy jsem alergický už po prvním díle. Uvidíme, co se z toho vyklube a zda z toho bude druhý Tinder Guy, nicméně zatím mě to moc neoslovilo... ()

Ďábel nosil Annu (2022) (E02) 

Určitě oproti minulému dílu řádné zlepšení, přesto si tam nechávám prostor pro lepší epizody. Furt tomu hodně chybí, furt je to celé takové divné, že seriálu nevěřím nic. Ale šanci tomu dám. ()

Dvě mouchy jednou kreditkou (2022) (E03) 

Ne, prostě ne. Nikdo mě nepřesvědčí, že tohle je divákovi naprosto lacině podané a naprosto neuvěřitelně uchopené a vysvětlené. Pokud jde o pravdivý příběh, tak jde opravdu o bídnou adaptaci. Vše je nám servírováno jako naprostá samozřejmost a věci se v seriálu dějí jen kvůli tomu, že se to scénáristům takto hodí. ()

Vlk v rouše luxusním (2022) (E04) 

Tak tady už jinak nemůžu než dát to nejmenší hodnocení. Hlavní postava nemá absolutně žádné trumfy v rukávu, žádný kapitál a jeden z největších businessmanů si ani neověří její hodnotu jmění v Evropě. Navíc překlad českých titulků taktéž není zrovna nejšťastnější, neustále zaměňovat fond a nadaci je fakt rozdíl. Navíc tady by se měl někdo zamyslet, co to vlastně Ana chtěla založit, že? Protože z popisu věci to nevypadá ani na jedno. ()

Související novinky

Neskutečná Anna skutečně zbohatla, teoreticky

Neskutečná Anna skutečně zbohatla, teoreticky

13.02.2022

Předstírej, dokud to nedokážeš. S takovou myšlenkou Anna Sorokin, jejíž skutečný příběh je předmětem novinky Netflixu Neskutečná Anna, přišla do Spojených států a několik let si žila jako královna.… (více)

Seriálový Bridgerton se rozrůstá

Seriálový Bridgerton se rozrůstá

17.05.2021

Seriálový hit Bridgerton streamovací služby Netflix se kromě nedávno potvrzených tří dalších řad dočká čerstvě také spin-offu. Ten zástupci Netflixu potvrdili před pár dny a děj se tentokrát zaměří… (více)

Reklama

Reklama