Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Divoké večírky v klubu Studio 54 a dny plné kokainu si začnou vybírat svoji daň. Halston přichází o přátele, čelí tvrdé konkurenci a vyrovnává se s náhlou ztrátou. (Netflix)

Recenze (1)

Deleatur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poznámky: McGregor už byl prakticky Halston. Povedla se mu i kontaktní homoscéna, ale mohlo to být přítulným a pružným karamelovým zajdou. Pak už ale šlo všechno do kopru (v příběhu): propadání drogám, častější výbuchy, větší arogance, strach z mladší konkurence a ze ztráty prestiže, ba všeho: "Takový je byznys, Halstone." A do toho ještě nástup AIDS. Nejdříve jsem myslel, že ta uvízlá holka byla Bette. Chytré srovnání, že každý máme někoho, koho chceme potěšit a před kým se chceme vytáhnout. Nakonec nostalgie: Brooke v legendární a i na dnešek odvážné reklamě na "calviny". ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Scéna, kde sa jedna z postáv (žena) zasekne vo vetracej šachte smerom do klubu – v skutočnosti sa stal podobný prípad, kedy niektorí podvodníci využívali dôveru niektorých Newyorčanov, ktorí sa chceli dostať do Clubu 54 a predávali im mapky podzemného metra, ktoré už nebolo využívané a dalo sa cez neho dostať až do Clubu 54. Žiaden tento systém podzemných tunelov nebol napojený na klub. Osudové sa to stalo jednému mužovi, ktorého v jednom takom podzemnom tuneli našli, mal na sebe smoking a mapku, ktorá ho mala doviezť do klubu. (etienne)

Reklama

Reklama