Reklama

Reklama

Smrtelný hvizd

(neoficiální název)
  • Hongkong San tui tit sin gung (více)

Obsahy(1)

Když Rusko a Čína jedná o vzájemném míru, zrádní agenti na obou stranách se snaží rozpoutat válku. John Liu musí identifikovat ruského zrádce v Zakázaném městě a zjistit ,kdo je jeho kontakt. (Epistemolog)

Recenze (5)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Parádní kung-fu mlátička, která klasicky upozaďuje plytký příběh a soustředí se na to nejpodstatnější - souboje. Těch je tu opravdu jak nasráno, jelikož bitka stíhá bitku. Akce je tentokrát snímána přehledně, v dlouhých záběrech a navíc bez zbytečného zrychlení. Fajty jsou převážně ve znamení přesilovek (dva proti XX) a přes držku nedostane jen Hwang v typické roli záporáka, ale i jeden kurevsky ohebnej spratek, co překvapivě blbě skončí. Takže jo, tohle se líbilo. ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Dlouhonohý John Liu a jeho úžasné kopy. Roy Horan ve skutečnosti žák záporáka Jang Hwanga Lee se mihne jako plukovník Tolstoy a Biao Yuen se objeví v úvodní bitce v kasinu. Ve Woo-ping Yuenově choreografii se využívá nespočet zbraní, stejně tak i vykradené soundtracky. ()

Modiwish 

všechny recenze uživatele

Super film plný bojů a akce. Superhvězdy jako třeba kickeři Jang Lee Hwang a John Liu spolčeně též z velice nadaným bojovníkem Roy Horanem... Výborná zápletka. A navíc poslední souboj mi připomínal filmy jako Nan quan bei tui a Nan quan bei tui dou jinh, kdy společně jako i v tomto filmu stáli John Liu proti Jang Lee Hwangovi. Hwang tady praktikoval stejné super kousky jako už ve dvou zmíněných filmech, kdy například odkopne dva protivníky ve vzduchu (líp to popsat nějak nedokážu :-)) Navíc jeho vzhled kdy vypadá tzv. jako ''White hair fox'' mu neskutečně padne. Poté tu už je pidi zájem o vtip, které se snažil obstarat malý kluk, který velmi tragicky zemřel, což mě velmi překvapilo. Je to prostě film plný zvratů, překvapení, akce a napětí, všem vřele doporučuji. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Viděno v čínštině s anglickými titulky. I v onom jednoduchém příběhu jsem se tudíž trochu ztrácel, ale musím uznat, že ti Rusové se castingu opravdu povedli, ti fakt stáli za to. A o choreografii asi ani není třeba mluvit, jen napovím, že se hodně kope. Jedna smrt opravdu překvapí, čímž se film zvrhne do docela vážné roviny. Jsem v oboru kung-fu filmů začátečník a jsem rád, že jsem viděl i tento. ()

Jarsey 

všechny recenze uživatele

Hwang Jang-lee je pro mě vždy jistotou, že choreografie stojí za to. Jinak tomu není ani u tohoto filmu, závěrečná akční scéna vydala z herců to nejlepší, celkově, jako většina kung-fu filmů, je film zaměřený jen na boje a právě tu choreografii, zatímco dějová linie a příběh samotný trochu zaostávají. Někdy to vadí, tady ne. ()

Reklama

Reklama