Reklama

Reklama

Asi se zblázním

  • Španělsko Crazy About Her (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Adri se nechá přijmout na psychiatrii, kde se léčí žena, do které se zamiloval. Jenže brzo zjistí, že dostat se odtamtud nebude tak snadné. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to námětem připomínalo 50x a stále poprvé. Jenže zatímco Adam Sandler dokáže bavit, tady to bylo spíše o příběhu. Přitom začátek působí dobře. Akcička v klubu, střelená holka v klubu, navíc to vypadá, že všechny Španělky trpí na ofinu, takže milovníci ofin mají na co koukat. Vrchol první scény je pak pařba střelené holky s týpkem na Tell Me Why od Supermode, takže tady tomu náběhu na zábavnou komedii nebylo co vytknout. Pak ale v blázinci už je to trošku průměrnější. Určitě to není ztráta času, ale nějak jsem měl pocit, že tu chybí zatraceně málo momentů, u kterých bych se upřímně zasmál. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Dostanete přesně to, co by jste mohli v rámci žánru očekávat. Tvůrci ničím nepřekvapí, ale na druhou stranu ani nezklamou. Prostředí ústavu a figurky v něm fungují jak mají a všichni herci jsou sympatičtí. I když bylo ke konci těch žvástů hodně, na španělské poměry je to ukončeno relativně snesitelně. Klasická polotuctová netflixárna, kterou stačí vidět jednou, ale neurazí. Každopádně se moc pěkně koukalo na Susanu Abaitúa, která má na víc, než hrát v průměrných komediích. Stejně tak se hezky poslouchala i brebentivá španělština, což angličtinou unavení filmožrouti jistě ocení. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Výborný námet. Je naozaj vtipné po one-night-stande zistiť, že dievča, do ktorého ste sa zamilovali, je zavreté v blázinci. Ako sa k nej dostať? Za tisíc eur sa už nejaký doktůrek nájde, ktorý vám vydá ten správny papier. Škoda, že po 40 minútach film skĺzne s nábehu na bláznivú komédiu do romantickej sféry, čo mi až tak nevadilo, ale toho vtipu výrazne ubudlo, pobavil ma až na konci politicky nekorektný šéf a výrok: "No a čo, som bipolárna, tak som zmenila názor." Inak, kto by povedal, že Inma Cuesta má už po štyridsiatke? Vyzerá tak mlado, že jej partner má v tomto filme o 10 rokov menej... ()

fredisek 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie s poselstvím. Když člověk překousne šablonovitý začátek a neskutečnou zápletku, dostane úžasně roztomilou komedii, která se dokáže vyjádřit k tomu, co trápí obrovskou část populace. Nejsme v pohodě. A nemá smysl předstírat, že budeme, až nám někdo řekne, abychom nebyli smutní. Po Campeones je Loco por Ella další příjemnou španělskou komedií, která slušně ale bez politické korektnosti odhaluje svět lidí, co "nejsou normální". Díky za to. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

"Na duševní nemoci je těžké to, že ostatní chtějí, abyste se choval jako zdravý." Ordenův snímek mi svou atmosférou hodně připomínal italský film Vzpomínáš si?, jenž rovněž sázel na netradiční romantickou linii, která se mísila s problematikou (ne)vyléčitelné nemoci. Humorná stránka filmu na mě celkem fungovala - zejména díky postavě Saúla, jehož příběh se postaral zároveň i o solidní dramatickou vložku. Dále oceňuji postavu "tourretovské" Marty. Ústřední dvojice byla veskrz sympatická, avšak romantická linie působila místy až přehnaně kýčovitě a americky. Tak či onak se však jedná o milý film k zasmání, ale i zamyšlení. "Je úžasné sledovat, jak duševně nemocní zbožňují želé. Průsvitné jídlo nám způsobuje radost." ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama