Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Osudová událost v nevěstinci přinutí tři ženy s traumatickou minulostí, aby se daly na šílený útěk před svým pasákem a jeho nohsledy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Začalo to celkem normálně, říkal sem si, že si dám jednu epizodu, to abych věděl jaké to je a než jsem se nadál, už sem v sobě třetí epizodu a následovala čtvrtá. Tenhle seriál fakt těžce boduje a to hned v několika směrech, je tad šestice herců, kteří hrají uvěřitelné postavy a každá z těch postav, má hloubku a nějakou osobnost. Vývoj děje je těžké odhadnout dopředu, protože tady sou takové veletoče, že na to nestačí ani všechen kokain na celém světě a to je další věc, která mně na tom fakt bavila. A v neposlední řadě, je třeba zmínit, že tenhle seriál nikomu nenadržuje, všichni tady mají nějakého kostlivce, hřích a nebo něco, na co nejsou pyšní. Původně sem si myslel, že první série bude takový zábavný guilty pleasure, ale spíše je to taková vážnější Mexická telenovela, za to druhá série je spíše temný thriller, kde sem začal i vážně bát o postavy. Romero v tomhle směru je tedy Pán zaporák, který se neštítí vůbec ničeho od vraždění, vyhrožovaní a nebo manipulování s Moisesem. Trochu mně mrzí, že je to tak krátké, u některých dílů, sem si říkal že by šli natáhnout a víc z toho vyždímat, to všechno, protože v tomhle směru, tvůrci mají nápady, sou kreativní a jdou do toho na tvrdo, takže všechno je tady černé na bílém a tak to má být. No a pak mně mrzí neuzavření děje, protože.....to prostě nejde takhle ukončit, doufám ve třetí sérii. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem se k tomu náhodou a díky krátké stopáži jsem to dokoukal. Je to španělský seriál od tvůrců Papírového domu. Vypráví to příběh tří prostitutek, co zmrzačí svého pasáka a pak se snaží utéct. Není to žádné intelektuální dílo, a v každém díle jsem několikrát kroutil očima a nevěřil jsem, co za opravdu hloupé dialogy vypouští hrdinové z úst. Vrchol byl extrémně nelogické jednání postav. A teď ta pozitivní část. Dobře se na to kouká, je to poměrně svižné, a místy je to extrémně přepálené, že mě to celkem i bavilo. Pokud máte volných 200 minut a nechce moc přemýšlet, tak to zkuste. 5/10 ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No tak samozřejmě jak je něco o ťapkách tak mě to zajímá. Tady se mě nejvíc líbil 4-6 díl, to byly perly. Je to zase časově prostřihlý což je trošku dějový bordel, ale je to taková krátká příjemně stravitelná jednohubka. Docela zajímavá teorie opačného zamilování ťapin na rozdíl od normálních holek a doufám, že se dovím, kolik bere za hodinu Wendy. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dievčatá z červeného koberca majú voľno len keď im je zhora daná červená. Tak to aspoň vysvetľuje pasák v seriáli, ktorý ma nechytil. U Netflixu nič nové. Krimi rovina by bola aj zaujímavá, keby nebola pošpinená patetickými výjavmi zo života zúfalých dievčat, pre ktoré je vyslobodením z mužského jarma údajne len lesbizmus a vraždenie zlých chlapov. V podstate je tu ukázaná len machistická žumpa úchylákov, násilníkov a osôb s narušenou sexualitou. Seriál ukazuje, že všetky prostitútky sú len obete a vlastne „nemajú na výber“. Vážne? A vlastne prečo točíme niečo o prostitútkach, nie je to degradovanie ženy a preto antifeminizmus? Mimochodom, to sú všetky radodajky v Španielku také fádne a umelé. Jedna sa síce chcela podobať na Ritu Oru, ale ostatné ako bieda, to sa mi tam neoplatí ísť. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Priemerná minutáž je 25 minút. Skvelá voľba. Nie je tu priestor pre zbytočné odbočky. Ano, sú tu, ale sú k veci. Prvý diel Vás hodí do sveta kuriev. Následne sa stane niečo, čo už nejde zobrať späť a nezastaviteľne sa rozbehnú kolesá osudu. Následne každým ďalším dielom zisťujete viac a viac o účastníkoch zájazdu. Prečo sa stali kurvami, čo si myslia o zákazníkoch, akých zákazníkoch majú, ako znášajú kurvenie sa. Všetko je svižné, rádoby akčné (ono sa väčšinu času len vyhrožuje), rádoby vulgárne (to čo ukážu nie je nič, čo by zásadne vyčnievalo z priemernej tvorby Netflixu). Vďaka ultra krátkej minutáži to však všetko bez problémov zožeriete. Po 6 dieloch si hovoríte, že dostávate pohodové 3*. Bohužiaľ záver sa snaží vzdelávať, moralizovať. Ja nesledujem dokument o kurvách, ja sledujem akčný, štýlový, miestami vtipný seriál, tak mi prosím nevnucujete hodiny etiky. Inak veľká škoda, že tvorcovia oveľa viac netlačili na humor. Kde to totiž urobili, tak to fungovalo skvelo. Za mňa veľké premrhanie potenciálu v rámci čierneho humoru. ()

Galerie (90)

Reklama

Reklama