Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhalená tajemství, zlomená srdce a nečekané rozuzlení. Tuhle partu kamarádů čeká hodně divoká oslava Silvestra. (Netflix)

Recenze (112)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Skoro se až nabízí zamyšlení nad polskou kinematografií...Kde ti naši sousedi s tou svojí kvalitou jsou, když si debutující režisér dovolí natočit takhle brutální, nekompromisní a stylovou jednohubku o jedné novoroční pařbě, která se zvrtne do brutálního průseru. Joo, Poláci, Vy si podejte ruku s Hollywoodem. Dávám sice tři hvězdy, ale tady jsem se bavil, jako hodně dlouho ne. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pokud je vám zhruba mezi 13 a 17 roky a máte mozek v rozkroku, tak v tomhle novém polském komediálním snímku, který lze shrnout slovy >víno, ženy, zpěv, krev< možná najdete svůj "film roku". Pro ostatní to bude neškodná zábavná taškařice, na zabití nudy dobrý. Netlfix každopádně tímhle střelil gól, pro jeho teenage cílovku ideální věc - u tohodle jednoznačně platí, že je to debilní, a proto se to bude líbit. Jenom by mě teda zajímalo - kolik se do v tomto snímku použitého typu zbraně reálně vejde nábojů? :D ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„CO JE TO? NĚJAKÝ KLÍČEK…“ /// Týnejdžerskej večírek, kterej se trochu (?) zvrhl. Chlast, píchání, drogy…a absurdní situace, který končej hromaděním mrtvol. Má to svoje kouzlo. Taková vtipná týnejdžerská smrtící zábava. Nenáročný, ale nijak neprudící jednoduchá blbina. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Myslím, že se naše silvestrovská párty trochu zvrhla. 2.) Nikdy jsem nebyl na žádný párty. /// Thx za titule „Mirka Mireková“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Pokus o komedii. Původně jsem chtěl dát 10%, alespoň za čistý obraz. Na polský film překvapivě pěkné barvy. Ale nemohu odpustit zbytečnou ztrátu 96 minut mého života. Ani jednou jsem se nezasmál. Na webu je dokonce film veden jako horror-comedy. S horrorem to nemá nic společného. Prostě shit. 💩💩💩💩💩 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je výborný!! Je to tak trochu mix Project X a Divokých Historek, akorát s daleko ostřejším a hutnějším rozuzlením. Úvod nám představí dva detektivy, kteří vejdou do baráku plný mrtvol a hned sledujeme události, které tomu předcházely. Začíná to jako hodně divoká Novoroční párty, plná alkoholu a sexu!! ( snad v každé místnosti!) krásných Polských žen, slušnou dávkou humoru ( Nymfomanky a Mexikánec, který ztratí víru v boha top), nádherný vizuál plný barev a potom se rozjede sled šílených událostí, nechtěných úmrtí, falešných obvinění, všem tam začne řádně hrabat a ke konci to graduje 15 minutovým intenzivním Teen Masakrem, který mě příjemně překvapil. ( Baseballkou urvat silikon se jen tak nevidí). Za mě fajn zábava a pěkně divoké Polsko. Příběh***, Akce*** Humor*** Násilí****, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Silvestrovská kalba, která až do „elektrizujícího“ klavírního sóla potvrzuje polský trend úbytku dobrých katolíků.. Klady jsou představení místa činu s možností pro diváka tvořit si postupně scenario a sympatická explicita. Na druhé straně to tak nemuselo lpět na amerických vzorech, humor občas sklouzával do lehkého stupně slabomyslnosti a epilog s The Animals působil přebytečně. Nevím, jestli rejža v sobě něco dusí, ale vyznělo to tak, že ať už jste v jakémkoliv alternativním vesmíru, všechny problémy vznikají tím, že jsou ženy děvky.. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nápaditá polská komedie. Jako největší klady vidím míru spletitosti vykreslených vztahů postav a jejich vzájemná propojení. Díky čemuž také vznikají zajímavé a moc vtipné scény. Jedny z nejhumornějších momentů pak má na svědomí dvojice sedící celou dobu před domem na lavičce. Film hodnotím velice kladně, neboť jsem se při něm nejen velice pobavil, ale také jsem byl po celou dobu napjatý a měl z filmu velice dobrý pocit. 83% PS: Finální alternativní realita tam podle mě být nemusela, ale rozhodně neurazí. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Slyšel jsem film popisovat jako Prcičky pro novou generaci, začátek filmu mě ale totálně šokoval úplně jinou žánrovou skladbou, naštěstí jen na 10 minut. Pak se ale postupně začnou rozehrávat karty, přituhovat a následuje naprosto kulervoucí finále, které u mě vyšvihlo film na 4 hvězdy a jedná se o jedno z nejlepších finále, co si jen za dlouhou dobu dokážu vzpomenout. Netflix bych si kvůli tomu nepředplácel, ale pravděpodobně jej už máte, takže směle do toho. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Presne takto to dopadá, keď niekto nechápe podstatu (LIVINGODPAD), keď si niekto nevie v hlave porátať, čo má reálne od čoho očakávať, keď niekto nevie, aký je rozdiel medzi vtipom a sarkazmom, aj keď je to zrejmé hneď od úvodu, pričom kurva len slepý by si nevšimol, o čo tu naozaj kráča. Pri tomto filme sa nebudete rehotať ako jebnutý, ako pri nejakom Slnko Seno, Žandárovi zo S.T., či nejakej tuctovej, americkej kokotine, kde klasické prvky humoru nahrádzajú vulgarizmy. Toto je SARKAZMUS s riadnou dávkou primitivizmu, pričom kto to nechápe - treba vygoogliť (!), nájsť na Wikipédii, popýtať sa u susedov, následne sa s tým zmieriť, alebo sa na sledovanie takéhoto filmu jednoducho VY - JE - BAŤ lebo potom podobný názor ako od "kuchára bez čapice", čo píše komentáre so slovosledom na úrovni osemročného zmrda, vyznievajú fakt menejcenne. Pokiaľ sa niekomu pozdával Ruský thriller s riadnou dávkou čierneho humoru: "Tak už konečně chcípni, táto", mohol by sa mu aj tento dejovo úplne odlišný, no podstatou podobný snímok: "Všichni moji přátelé jsou mrtví". Pecka, ktorú treba vnímať s absolútnym nadhľadom .. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Uáá! Moje implantáty!" Tak já nevím. Silvestrovský večírek skončil masakrem. To není spoiler, to je začátek tohohle v první řadě dramatu. Jo, místy vtipné, ale více smutné. Většina postav se raduje a juchá, jenže jak se začnou odkládat masky, všechno je jinak. Přetvářka ustoupí realitě a první konflikty na sebe nenechají dlouho čekat. A pak se objeví ten prokletý klíček. Asi jsem čekal větší bizarnost, nebo jinak, celou dobu jsem měl pocit, že se autoři chtějí více odvázat, ale cosi jim v tom brání. S ohňostrojem samozřejmě vypukne to pravé, jenže závěr filmu se nezadržitelně blíží. Snad v alternativní realitě... Potěšil mě retrosoundtrack - The Rolling Stones, L. Braniganová (Gloria), Donna Summerová (I Feel Love), Mötley Crüe, The Animlas... Jako celek dobré, konec výborný. Jen ty kecy ve více jak první polovině mě moc nebavily.... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Pokud divák zapojí mozek, je to špatně! Doporučuji vypnout mozek a užít si zábavnou jízdu, ale nehledat v určitých věcech logiku. Snímek je hlavní kandidát na mejdan roku, i v Polsku to umí rozjet se vším všudy.. 7/10 = 72% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak s takýmto príjemným thrillerovým guilty plesaure som veru nerátal. Námetovo tak podobné mnohým nenáročným thrillerovým komédiám s nádychom hororu, no pritom tak diametrálne odlišné.... Táto poľská laskominka splnila svoj účel do bodky - zaujímavý úvod, krátke predstavenie postáv a potom už len šialená jazda za smrťou. A pritom sa nezabudlo ani na poriadnu dávku humoru. Silný nadpriemer. 85/100 ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Polsko opět nezklamalo! Naprosto skvělé, zábavné a akční. Přesně můj šálek kávy. Trochu creepy, trochu vzrušující a trochu víc zabíjení. Jestli chcete něco nenáročného, ale zábavného, tak je tohle přímo pro vás. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica bola veľmi zaujímavá a vtipná a keby to ostalo takto ladené až do konca, šlo by o výnimočnú komédiu. Ostalo však len pri naladení, potom sa to začína zamotávať do vulgárnosti a násilia a zbytočné náboženské vsuvky humorné neboli. Film je dobrou pripomienkou pre ďalších filmárov, že menej je niekedy viac a ak to v nejakej fáze začnete síliť, potom sa kvalita stráca. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Neni to nejhorsi debut, pri jehoz hodnoceni je treba byt schovivavy. V generovani smichu trochu selhava. Přitom v ůvodu mě naladily vtípky jako "takhle nesbalím ani šlapku na E55",  "Pak skončí s masturbací nad fotkou něčí mámy", "Dovolila jsem ti, abys na mě močil". On:"To je toho, je to jako líbačka". ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nejvíc top film za poslední dlouhou dobu a o to více překvapující je, že se jedná o Polsko. Na poláky příjemně "americké", barevné, sakra poutavé a herecky výborné. Film se nedá zařadit do žánru, ale kdybych už měl nějaký říct, je to určitě ulítlá komedie o partě lidí na párty, jejich propletených osudech plus se spoustou krve, originálních nechtěných vražd, alkoholu, sexu a smíchu. Od srdce jsem se smál od začátku až do konce, postavy mě doslova rozválcovaly (mexikánec modlící se k bohu, holka s horoskopem, dvě nymfomanky...) a výsledek je povinnost pro každého. Už dlouho jsem nenašel tak originální a skvělou věc, která by dokázala bodovat naplno ve všech stránkách filmu. ()

Reklama

Reklama