Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další existenciální drama z pesimistické mysli Marka Hłaska dostalo ve filmu zakončení, kvůli němuž nechal autor předlohy i scénáře odstranit své jméno z titulků. Příběh z nehostinného horského lesa vypráví o skupině řidičů dřeva, které nový příchozí nechce nechat odejít z jejich nebezpečné práce. (Letní filmová škola)

Recenze (2)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Základňa mŕtvych je film pre fanúšikov Mzdy strachu, alebo slovenských Dosť dobrých chlapov. Inými slovami pravý chlapský film o tvrdej drine. Pokiaľ ste videli Kudelkov dokument Chlapi z gaderskej doliny, tak si k dokumentárnym záberom dofabulujte príbeh plný konfliktov a máte Základňu. Nesmie chýbať ani žena, neprinášajúca okrem varenia medzi tvrďasov v horách nič pozitívne. Vo vzduchu visí akási neidentifikovateľná sila, nedovoľujúca nikomu opustiť miesto, ku ktorému sú všetci pripútaní. Jedná sa že vraj o jediný kvalitný Petelskeho film. ()

Fox85 

všechny recenze uživatele

Mezi filmy Polské filmové školy by se našlo několik filmů lepších než je tento, ale to přesto neznamená, že by to byl film špatný. Právě naopak. Drsné horské prostředí proti partě chlapů se starými nákladními auty. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama