Reklama

Reklama

Ledový zásah

(TV film)
  • USA Frozen Impact
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Strhujúci príbeh ľudskosti a rodičovskej lásky sa prelína s napínavým dobrodružstvom lietadla, ktoré vezie transplantát pre smrteľné choré dieťa, ale havaruje v snežnej búrke vo vermontských horách. Dvanásťročnému chlapcovi zostávajú už len minúty života. Jeho rodičia však vezmú osud syna do vlastných rúk a vyrážajú k lietadlu, aby zachránili životodarný orgán a uskutočnili jeho transplantáciu za každú cenu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivě koukatelný katastrofický film, poslední dobou jsem viděl šílené paskvily co se katastrofických filmů týče, ted konečně něco lepšího. Ne opravdu se nejedná o film který by jste musely vidět, a ani není nijak extra dobrý ale dobře se na něj kouká, efekty padajících kousků ledu nejsou sice nejzdařilejší ale film zachraňují překvapivě slušní herci a výborná hudba, jen škoda že žádný soundtrack snad ani neexistuje. Jsem celkem spokojen, průměr. Jen mi trošku vadilo jak padaly ty kroupy a hercům to prakticky neublížilo. ()

reich 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový televizní film, který vůbec neurazí. Musí se ovšem nechat, že po příběhové stránce film a herecké obsazení není vůbec špatné. Hlavní myšlenka filmu je sice jednoduchá, ale přesto film má napínavou atmosféru a nutno říct, že efekty neurazí. Hlavním tahounem se zde stává záchranář Dan Blanchard (Ted McGinley), který musí po zřícení letadla, co převáželo ledvinu pro jeho syna Jasona (Myles Jeffrey), přivézt ledvinu včas do nemocnice a zároveň se vypořádat s kroupy velikosti tenisového míčku.. Navíc pak jsou zde další známí herci jako Linda Purl či Stacey Keach. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek je po dějové stránce vcelku přijatelný. Jedná se o TV počin, a tak se musí na dílo pohlížet s určitým odstupem. Hlavně co se týče trikových sekvencí, které jsou sice viditelně levné, ale ne zase tak hrozné, jak to většinou bývá. Kousky ledu vypadají jako bílé tenisáky, které po dopadu občas docela vysoko vyskočí. Všiml jsem si, že tento neduh je trikově zakryt, ale občas je to i tak patrné. Tvůrci jich asi moc neměli, protože je divné, že nato, kolik jich spadlo, leží na zemi jen pár kousků. Na nic se tu nehraje a není snaha o vytvoření veledíla. Herecké výkony jsou taktéž ryze televizní, ale přijatelné. A tak se mi to celkově jeví jako vcelku povedený nenáročný výtvor, který nenadchne, ale ani neurazí. Kdyby nebylo k dispozici něco zcela jiného, tak jako náhrada zcela postačí. ()

Reklama

Reklama